Am o ruda care locuieste in Titu (Dambovita) si as dori sa stiu ce programe poate receptiona in UHF din Bucuresti. Ce antena ii trebuie si ce castig i-ar trebui in db sa faca fata. Multumiri anticipate de raspunsuri.
Printable View
Am o ruda care locuieste in Titu (Dambovita) si as dori sa stiu ce programe poate receptiona in UHF din Bucuresti. Ce antena ii trebuie si ce castig i-ar trebui in db sa faca fata. Multumiri anticipate de raspunsuri.
Din Bucuresti se emite urmatoarele canale:
In analogic :SIGMA, TVR1, PRO TV, PRIMA TV, REALITAEA TV, PARTY TV , TVR2, ANTENA 1
In digital avem :CH 30 PRO TV HD si Sport.Ro HD
CH 54 TVR1, TVR2, TVR HD
CH 59 TVR3, TVR Cultural, Realitatea, Antena3, National ,B1.
Antena sa fie una performanta si sa aiba un castig bun , ceva de genul: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...].
sau [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] cu un amplificator de 10-20 dB
Face toti banutii:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Mii de multumiri!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ruse- botev - shumen = r1 anhtena
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] varna pe canal 50
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] istrita luata cu curu antenei
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] petrohan pe 26
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] pitesti pe 36
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] razgrad pe 53 cu antena 1 de gat
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] kubrat pe 21
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] mix de mare amploare pe 48 cu vizibilitate TRT1 la un moment dat
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] asa a inceput NTV spor pe 35
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] faza totala ntv spor semi inteligibila
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] faza toata baneasa 23 si 46
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] faza toatala vacarei pe 26
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] silistra pe 50 cu mix de riguare , varna ar fi una
Gata , v-ati calmat , unu scrie de 94.5Mhz ca il prinde la zi , si unu de 90.4Mhz targoviste etc .
Stilnoe fm 105.6 Mhz de aseara cui il lasati?
Dar mite 103.6 TRT din directia moldovei?
Sau nu , sa va iau si pe partea cu 103.1 peste un blank ceva cu saramanka , si 103.2 pefect inteligibil narodnie radio.
Vad ca turcii sunt in prim plan , sarbii si altele cucu si ciuciu , lasa ca le prind eu si le scriu indiferent de invidia voastra .
Dane si ce daca am emis pirat de la curte din colentina si am retransmis impact fm . Crezi ca nu te stiu cand ai emis peste mine si va radeati voi piratii ca imi dati mucu in poarta? Nu ma atac ma asta mic . Ai bly94 , ai putere , asa ca nu te mai da in spectacol suindu-te peste pirati ca va veni vremea cand si noi ne vom sui peste tine si atunci sa te vedem .
Drept urmare dami un filtru de 110khz , hai ca ai ca faci comanda ca te dai cu 80khz acu .. !
Wooow . cumva in doamna ghica nu mai manelareai . iauzi ce tare .. !
Filtru am de 80 si comenzi de 110khz , una am aduso , acu urmeaza a doua .
Ce tot o labartzezi .. laso ca pute ... ai luat si tu , si acu dai cu provocare ..
Dance fm 104.4Mhz , 105.5 STIL FM .. astea-s rachete pentru tine , si stiu clar de ce zic asta .. !
Da neica, foarte fain. Fiecare prinde ce prinde in functzie de momentul in care e pe faza. Si apropo de sarbi, vrei sarbi? Vezi in canal la mine ca gasesti sarbi cu kilogramul.Quote:
Originally Posted by Necherman [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Si nu va mai certatzi, mah piratzilor. Asta e acuma ultima moda in piraterie, unu' sa bage manele si alalalt sa-i dea mucu'? Ca berbecii, frate. Daca te-a mancat sa bagi manele...
Deci .. Azi a mers asa turci 94.5 , turnu 105.1 , novaci 105.0 , topolog 105.0 ...
LA noi merg dx-uri la voi impactu si manelele .
Mama ce dx , peste freshu de la sloboz-ia , ditai stilnoe de la sevastopol .. tulai .. de dx ce am scos , deja ma nerchemanizez si eu ! Daca era sa o dau de perete , ziceam .. gata , am scos fresh presh 105.6mhz , si ramaneam marluck , asa ca mai bine sa fiu revista de casa si decor !
Hehe, ce bine le zici... Dar, vezi tu, unora le place gutza (chestie de maimutza), salam (parizer) si hadrian bok-ul minune cel cu vocea aia de romulan castrat... Da, noua ne place sa facem dx, nu sa stam sa ascultam anti-muzica.Quote:
Originally Posted by zvartoshu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Lasa mah ca e bine, vede lumea ca se poate face si dx, nu numai joaca de-a marluceala. Dar vezi ca revista aia celebra de care faceai vorbire era supertare la vremea ei, si mobila si rochii, si costume barbatesti si incaltzari, de toate, frate.Quote:
Originally Posted by zvartoshu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
In alta ordine de idei, nici forumul asta, desi adus la ultima versiune (nu ca dincolo, la vbulletinul vechi si albastrui de la domnu' consilier PSD, stitzi voi unde) n-are "attach file" asa ca nu va arata baiatul surpriza. Va zic doar, poate n-atzi intzeles, a venit ce trebuie... asa ca, precum ziceam, curand scot artileria grea. Si mai am o surpriza pe drum (asta nici zvartosh n-o stie desi am tot vorbit cu el pe skype) dar despre asta... mai bine tac si fac. Nu de alta dar nu vreau sa se lase marlucii de treaba chiar de tot :)
Reply to Thread / Go Advanced / Manage AttachmentsQuote:
Originally Posted by DXRomania [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Da , da si veverita maninca nuci ca proasta .. Daia are plombe .
Nu inteleg , cum dracu turcii sa vina dinspre moldova!
Oameni , eu sunt batran , am pirat , retransmit , dar experienta si amintirile tot in cap imi sunt .
Cand era nationalul bulgariei 69.8 , si faceam antene pentru moldovenii de la vaslui , multi mancau paine cu unt si mergeau cu ghiozdanelu in spate spre scoala . ;)
Care credeam ca faceai antene pentru unifan radio , si nu pentru bulgari . Mancam in draci margarina linco si mergeam la scoala cu rucsac ca aveam atat de multe carti si caiete de nu le mai tin numarul , si cateva si ale unor colegi .
Nu inteleg marlucii cum nu stiu sa caute ceva ce tine de TRT avaz , internartional , si atunci poate reusesc acesti marluci sa inteleaga ca si filele din necherman au explicatii sub rochii pantofi si asa mai departe .
Zici tu zici mai harap , dar ai dreptate . Antene cu 3 reflectoare sa omiti bulgaria de pe 69.8Mhz .
Dane o intrebare mai am , zimi te rog ce putere avea tinerama daca esti amabil , sau nu , zimi nova 22 cat avea . Suntem batrani , stim si dam si la altii explicatii .
N-am mai intrat de mult dar nu-i bai. Hai ca incerc sa ma bag eu in seama...
Unifun / Unifan / Uniplus din cate stiu eu nu depasea 100W pe vremea aia (vorbim de 1990-1991, cand la Piatza Buzesti langa facultatea de chimie de la polizu, langa biserica sfantu nicolae, undeva la etajul 2 cu vedere sud isi lua mucu' in fiecare noapte de la bulgari de trebuia sa caut cu linguritza sa vad cum pot sa-l scot cu cat mai putzin sfarait ca altfel zingheroaica si klingonianu' vorbeau bulgareste :) ). De fapt "sursa interna" parca zicea ceva de vreo 80W, daca e il mai intreb pe om daca mai tzine minte de p-atunci. Dupa aia cred ca a mai crescut (dupa 1994 ma refer). Tinerama il estimam eu cam la vreo 120-150 (sau avea antene mai bune), cam tot cat avea si Contactul cand a aparut in banda est (ca ala a fost intai si dupa ce s-a carat a aparut tinerama in loc). Cel mai muci a fost dupa ce s-a spart treaba si a aparut Radio Fun, ca ala s-auzea ca c****. Noh, bun, trecand la banda vest acolo lucrurile erau clare, Nova 22 avea sa zic 80-100W, not more, RFI insa a avut mult mai mult.
Asta asa, ca sa vada lumea ca nu degeaba fac si eu 37.
cine e moderator aici?
s-a raspuns de mult la intrebarea legata de antena, castig si programele din bucuresti.
Si ce trebuie facut dupa fiecare topic la care s-a dat raspuns, inchis? Nu i-o lua in nume de rau astept propuneri.