Card Focus-no or unknow card inserted
Buna,
am un card n3 digi care merge cu ajutorul sbox si cccam in cititorul inferior al unui dream 7020. Acum mi-am adus aminte ca mai am pe undeva o cartela focus si receptorul cu care a venit Kaon. Cind am citit pe forum ce simplu e sa pui cardul focus in dream adica numai cccam si atit am zis hai sa incarc cardul de focus cu total pe o luna si sa il adaug la server. Din pacate cardul nu este vazut de dream, in schimb in receptorul kaon functioneaza fara probleme. Mai am inca un dream 800hd dar cardul de focus nu este vazut nici acolo...
Este un card alb pe o fata si alb cu un cerc rosu si sigla focus pe cealalta fata. Seria incepe cu 014 6100 ....-.
Daca cineva are vre-o idee ce sa mai incerc... ca eu am tot citit pe forumuri diverse dar n-am gasit nici o solutie.
Focussat merge impecabil cu sbox
Azi am vazut acest topic legat de cardul Focus si am testat cardul sus mentionat cu Sbox 4.0.8.#2...
Functioneaza impecabil !!!
Caid-ul este 0b02 ,cardul pus la 3.57 Mhz,iar ecm time-ul este foarte stabil si are valori intre 290 si 320 milisecunde ( in cccam).
Recomand cu toata increderea Sbox pentru citirea cardului Focus...!!!
...de asemenea se pot obtine rezultate spectaculoase cu Sbox in citirea cardurilor rosu-albastru/galben-albastru,precum si a cardurilor via*****s!!!
Cel mai stabil emu al momentului...zic eu!!!
no or no unknown inserted
Salutare...aceeasi problema o am si eu...ieri am cumparat un card focus de la elstar cu abonament pe 1 an, cardu este de culoare alb cu un cerc rosu, l-am pus in rec Gigablue HD 800 solo, am facut update dupa care mi-a deschis canalele, l-am pus si in share,aparea cu caid ob02 toate bune si frumoase, astazi cand am venit de la munca am observat ca nu imi mai mergea cardu, nu il mai vedea, l-am scos si l-am introdus de mai multe ori dupa care a plecat 2-3 secunde si iar pauza.
ce trebuie facut.... sa il trimit inapoi sa imi dea alt card?
orice sfat imi este de mare ajutor, multumesc anticipat!