Nu vreau sa ma laud dar pentru cei pasionati de modding si wire management puteti sa studiati sistemul pe care il mesteresc acum... astept parerile voastre ;)
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Numai bine!
Printable View
Nu vreau sa ma laud dar pentru cei pasionati de modding si wire management puteti sa studiati sistemul pe care il mesteresc acum... astept parerile voastre ;)
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Numai bine!
Hai baieti... pareri? Ma asteptam sa postati, sa va dati cu parerea, sa vedeti ceva ce nu vad eu... dar nimeni nimic... curaj, orice parere e binevenita :)Quote:
Originally Posted by XVanish [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sau sa inteleg ca am facut totul perfect pana aici? :dance:
O noapte frumoasa tuturor!
Adevarul e ca esti meserias frate. Bravo!
Ma bucur ca iti place... merci!Quote:
Originally Posted by skycleaner [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Mai am destul de migalit pe el pana il aduc la forma finala :dance:
La cate cablaraie am in el va fi o "distractie" sa scot un wire management cat mai bun ;)
Si mie imi place! Astept sa vad produsul finalizat. :clap:
Ieri mi-am asamblat si eu noul sistem:
Intel Core 2 Duo E6750
Asus P5K
Asus NVidia GeForce 8500GT 512Mb
RAM 2Gb
HDD 250Gb + 200Gb SATA2 16Mb
Sursa 530W
etc... bla, bla! :)
Asamblarea am facut-o doar cu manualele de utilizare ale componentelor in fata si am reusit fara probleme. Pot sa ma apuc si de meseria asta! :dance:
Nu imi place cum sunt aranjate cablurile prin el, dar pana la urma nu prea ma deranjeaza ca va sta sub birou! :D
Bravo! Sa stii ca conteaza cablaraiele... fluxul de aer din carcasa e foarte important, atat pentru viatza componentelor precum si pentru performanta acestora... is mai multe de toate... eu zic sa le aranjezi frumos toate...Quote:
Originally Posted by Einstein [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Succes si noroc la noul sistem ;)
Am modificat putin proiectul initial... sistemul va avea alta pompa de apa, radiator dublu, window mod, radbox si multe altele :D
Puteti vedea aici: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
scuze ca revin cu un raspuns asa tarziu,ce sa zic cuvinte nu prea am e un adevarat ozn,eeeeeee superb te invidiez pe bune,luati aminte ce inseamna cu adevarat un hobby si pasiune,iar sfatul meu e sa le faci cat mai repede pana nu-ti intemeiezi o familie ca atunci timpul nu va mai fi de partea ta
ps.de la mine tot respectul ptr munca depusa si investitia financiara destul de mare:)
Chiar Xvanish ai un sistem cu care te potzi lauda .Daca tu ti-ai ales singur componenetele calculatorului inseamna ca esti pe drumul cel bun in dom asamblarilor ,,dc teo ajutat cineva spunei ca e un mentor bunicel.:)
In ansamblu pot afirma ca e un sistem bun pe intel desi in aceeasi categorie de pret ti-as fi asamblat un AMD care mergea mai bine ca Intelu tau.Dc ar fi vorba de Intel Quad Core atunci AMD-ul la aceeasi pret e mai slab..
Desi asa ... daca iau fiecare piesa in parte:
1. procesor--ok
2. memorii--ok
3. mobo--ok
4. hdd--aci chiar nu inteleg ai 3 harduri? ti-as fi recomandat un raid alcatuit din 2 harduri sata 2 de 160 cel mult 250g/seagate e o alegere buna/ nush de ce -ti trebuie atat spatiu in fine/si sa fii chiar smecher mai bine bagai pe langa raid un hard Western Digital 74.0GB Raptor SATA 10000rpm 16MB pt programe si sistem de operare
5. carcasa--super ok always judge by the cover!!!:)
6. Sursa Enermax Seria Infiniti EIN650AWT 650W---ok
7. Placa video EVGA e-GeForce 8600 GTS 256MB GDDR3--alegere cat se poate de rea-- ti-as fi recomandat un xfx 8600 gt zalman cooling sau un xfx gts 730/2260 sau dc tot ai cascaval de ce nu un 8800 gt alpha dog. toate sunt overclockate din fabrica si merg fara probleme la jocurile noi, o alta alegere inteligenta ar fi fost BFG care lucra exclusiv pt Nvidia sau Gainward ..dar in nici un caz EVGA sad but true!!
8. DVD-RW LG GSA-H30N SATAII---ok
9. Floppy Disk Sony 1.44 Mb--ok desi u mai vad rostu in zilele noastre cand gasesti nspe pendrivuri noah in fine
10. Sound Blaster Creative Audigy 4 SE -ok
11. Placa de retea 10/100 Trendnet (RTL8139C)--foarte proasta alegere/iti recomand D-Link, sau pl retea cu chip Intel ,3Com sau Gigabyte.
12.Sistem de racire cu apa (momentan doar pentru procesor) - un kit Alphacool modificat... pompa EHEIM..ar fi fost bun si un zalman decat sa te complici cu apa
Ca si concluzie pot sa spun ca ti-ai facut un sistem bun .Imi permit anumite critici deoarece lucrez in domeniu si am vrut sa subliniez doar ca la pretul ce l-ai dat puteai lua componente mai performante.
Astept un scor 3d mark 2006.Si ca o curiozitate nr de framuei la crysis, unreal tournament 2007 si lost planet.
Sa-l folosesti sanatos si numai bine:wellcome:
Toate componentele sistemului lui @XVanish sunt SUPER OK. In urmatorii 3 ani are un sistem superperformant.
mai documenteaza-te pe net si vei afla ca e numai ok si nu superok si nu este un supercalculatorQuote:
Originally Posted by MIRC77 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
pt un supercalculator ai nevoie de pl de baza cu 2 socketuri pt 2 proc distincte xeon sau opteron,harduri cu 15000 rotati preferabil SCSI da mere si SATAII .apoi rami pe 1066 minim 4 gb firma ocz, corsair, mushkin, geil astea rup cu timpi 4-4-4-12 , placi video in sli 8800 sau dc nu 9600 si at vorbim de supercalculator asa ca recomand take it easy:wellcome: :)
si astept scorul 3d mark 2006 si apoi mai discutam
bafta!!:)
Un sistem superperformant se face doar cunoscand compatibilitatile componentelor. E usor sa le bifezi pe alea de 5 stele dar asta nu insemna ca iti va iesi un sistem superperformant. Comparatii daca vrei sa faci nu mai fa intre Intel si AMD ca sunt tehnologii diferite si fiecare are alt scop.Quote:
Originally Posted by darkkoder [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Mda... se vede ca am luat o pauza pe acest forum...
@darkkoder: sistemul asta nu a zis nimeni ca trebuie sa fie un supercalculator. E doar unul din sistemele mele de care m-am ocupat mai mult in ultima perioada si doar atat. Majoritatea componentelor sunt deja destul de vechi (in comparatie cu top-ul actual) si le am de mult. Nu am bagat bani in componente si nici nu am de gand sa o fac inca. In ultima perioada m-am axat doar pe partea de modding, racire si wm.
Un lucru iti spun clar: Intel tot Intel ramane.
Placa video era "the best" cand am luat-o eu iar pana nu am bani de macar un 8800 GTS cu racire pe apa nu o schimb pentru ca nu are rost. Referitor la hard-uri daca te uitai putin la profilul meu vedeai ca sunt impatimitul filmelor/serialelor deci asta explica tot. Trendnet (8139) sunt unele dintre cele mai reusite placi de retea, iar daca "lucrezi in domeniu" ar trebui sa stii. Floppy-ul il mai tin doar pt look-ul carcasei.
Sistemul de racire cu apa (initial fiind kit-ul Alphacool - un kit mai mult decat ok pentru majoritatea) l-am schimbat tot cu ceva mai bun.
Si ca un sfat prietenesc: nu te mai lauda si nu mai critica experienta si intentiile nimanui pana nu stii cu cine ai de-aface sau ce intentii are omul respectiv. Si eu am lucrat ani de zile in domeniu dar nu cred ca m-am folosit niciodata de asta ca sa ies in evidenta si cu atat mai mult sa "impun" recomandari nefondate.
Oricum iti multumesc pentru spiritul de observatie si urari!
@MIRC77: ai perfecta dreptate ;)
intradevar ai luat o pauza pe aici:D ..dark nu mai e pe aici.....Quote:
Originally Posted by XVanish [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am vazut dupa aceea :D Am si eu niste probleme perioada asta si stau tare prost cu timpul...
fii atent ce vinde unu si la ce pret..ce parere ai?
copy/paste:
Buenos dias. Vendo mi maquina por motivos de trabajo. Me marcho a trabajar al extranjero durante 2 años y he adquirido un portatil nuevo, vendo la maquina ya que no puedo estar desplazandome con ella de un lado para otro. La maquina tiene solamente 2 meses y la he utilizado para 3D y postproduccion. Estas son las caracteristicas :
- Caja Cooler Master COSMOS 1000 -Black-
- Fuente Alimentación Tacens Supero 1000W
- CPU Intel Core2Quad Extreme QX6850 (4 x 3.0Ghz)
- Disipador CPU Kit Refrigeración Líquida Gigabyte
- Memoria 8GB Kingston Hyper-X DDR2 800MHz (4 x 2048 MB)
- Placa Base Asus Striker II Formula NVIDIA nForce 780i SLI 1.333 MHz
- Tarjetas Graficas Sistema SLI 2x Nvidia GeForce 8800 Ultra 768MB DDR3
- 2x Refrigeración Liquida Tarjetas Graficas Danger Den SLI
- HDD 1500GB (2x500GB + 2x250GB) 7200rpm
- DVD regrabador DUAL dobleCapa Asus QuieTrack
- SO Windows Vista Home Premium 64 Bits Original
- Ventilación 2 x Ventilador 120MM
- Ventilación 1 x Ventilador 120MM direccionable
- Panel Frontal SumbeamTeach
Regalo las siguientes cosas tambien a la persona que este interesada en adquirir la maquina:
- Monitor LG 17"
- Software de diseño ( Adobe Suite CS3, 3D Max9, Camtasia, Combustion, etc).
La maquina me costo alrededor de 8500€, la vendo por 6200€ ya que no tiene practicamente uso y esta en perfecto estado, tengo casi todos lo tickes de compra, los cuales tambien entrego.
N-am apucat sa socotest decat procesul, placa de baza, placa video si ramii. Astea faceau vreao 2000. Inca 500 - 600 sa zic HDD-urile (ca erau multe).
Ar mai fi si sistemele de racire dar nu se dau multe delatii.
Sunt cam in ceata. Care e componenta cea mai scumpa?
man eu habar n-am de asta am intrebat....cind am vazut ca cere 6000 de euritos.......poate xvanish stie mai multe si ne lamureste:DQuote:
Originally Posted by MIRC77 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu ma intereseaza cu cat il vinde el, treaba e ca a investit omul 8500 si nu ma pricep prea bine la chestii deastea. Aici e o mare mikimie pt. "pasionati" (cu dare de mana).
Revin cu intrebarea care e ce mai scumpa compomenta din sistemul prezentat.