Re: merge gigi pe kaon!!!!!!
Va rog sa-l luati si sa-l puneti la upload ca nu pot sa-l iau....(sant inregistrat dar nu-mi da voie)
Quote:
Va rog sa-l luati si sa-l puneti la upload ca nu pot sa-l iau....(sant inregistrat dar nu-mi da voie)
ai testat vreunul merge!!!!!
Versiunea softului de la turci este 5.8.139. Oare chiar sa mearga gigi?
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Quote:
ai testat vreunul merge!!!!!
Daca l-as putea lua ......dar nu pot
3 versiuni de hw:
AT-7010DCIZ_HW-12.C1.A5_Fech-071113.zip
AT-7010DCIZ_HW-12.01.A5_Fech-071113.zip
AT-7010DZ_HW-16.C0.A1_Fech-071113.zip
asta de la turci cred ca is tzeapa cu toate ca nu le-am testat
gigi merge 100% testat cu noul soft universal sa rezolvat bugul si merge pe toate veriunilesi noul emu 189
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] seria c hw 12.cx.xx ;16.cx.xx
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] clasic 12.01.a5; 16.0x.xx;16.80.xx
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] aici aveti KKE pentru kaon cu keyle de la g.gi
Nu vrea nicicum sa deschida.
Cele de la turci nu merg si cele de la Everst imi da FAILL la memorie(cred).
Se incarca prima bara si la a doua zice ceva de cod dupa care faill.
Exista rezolvare cumva?(este vorba de kaonul de la focus).
Multumesc.
Quote:
gigi merge 100% testat cu noul soft universal sa rezolvat bugul si merge pe toate veriunilesi noul emu 189
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] seria c hw 12.cx.xx ;16.cx.xx
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] clasic 12.01.a5; 16.0x.xx;16.80.xx
everest pe ce versiune zici ca merge digi ca pe 12.01.a5 deocamdata nu merge
Cel turcesc nu deschide. Cel spaniol nu deschide. Everst esti un mare mincinos. Ai umplut forumurile cum ca digi merge pe kaon. Propun sa fii banat pe acest forum.
Poate ca pe vechea placa de baza rev 3.1 nu merge . Uite ce zic turcii : Yazılımlarda ek olarak v 3.1 boardlardaki no av sorunu çozulmuştur . Habar nu am daca zic daca merge sau nu . Astept si eu sa vad daca rezolva problema sau nu.
Culmea e ca am placa de baza mai noua. A mers de la bun inceput softul universal de la spanioli. De ce turcii au inchis topicul deschis de snopy?????
FAKE.
imi cer scuze baieti,si eu am primit vestea pe pm de la cineva si ca e testat noul soft....azi am testat si eu softul si nu vrea sa imi mearga....nu o sa mai postez nimica fara sa testez personal inainte ...incaodata...scuze tuturor
Am tras o `sperietura`..., am citit totusi intreg topicul pana la sfarsit si nu m-am grabit sa fac experimente, oricum era prea frumos sa fie adevarat, asta-i viata :)
Ai afirmat pe un forum strain ca merge digi 100%. Sa iti arat?
- good job my friend ,digi works with this new emu?
- i have tested and works great on v3.x
- digi tv works 100% ...kaonteam you are the best
- maybe the &&& for digi is not availabale any more,the &&& what we can find on the internet is 2 days old
Pe viitor nimeni nu o sa te mai ia in serios.
Gi-gi merge intradevar cu softul postat aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] si aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] dar se cam agata imaginea si sunetul este inainte fata de imagine,se m-ai intampla la cineva lucrul asta?
pe kaon de la focus e ok ok ok fara subtitrare
Am instalat softul pe kaon focus si cere parola pe instalare ... care este ? Am incercat 1234 , 0000 , 1111 si nimic