Folosesti "Safely Remove Hardware"?
Ca urmare a discutiilor din [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] am creat acest poll ca sa vedem cam cati dintre voi folosesc butonul de "safely remove hardware" atunci cand scot un stick usb (memory stick) din portul USB si cati folosesc in mod regulat stick-ul fara a tine cont de acea optiune.
Votati iar daca este cazul argumentati-va votul fara a face offtopic.
Este mai sigur sa-l folosim...
Din experienta pot sa va spun ca am intalnit (nu des) cazuri in care, ce am copiat pe stick sau HDD usb sa imi apara initial ca si copiate, sa scot stickul si ulterior sa constat ca nu sunt de fapt pe stick toate fisierele scrise. Acest lucru era cu atat mai enervant cu cat uneori lipseau iso-uri de DVD-uri (~4,7GB) sau cand copiam pentru cineva pe stick niste fisiere care cu ochii mei le vedeam initial copiate si apareau pe stick si apoi cand ajungeam la destinatie o parte de fapt lipseau. Banuiam ca sunt ceva probleme cu stickul (sau HDD-ul), am facut si niste probe chiar si am observat clar problemele, mai ales cand sistemul pe care se copie mai are ceva de munca (copie si altceva, dezarhiveaza, etc).
Dupa ce am inceput sa folosesc constant "safely remove hardware" am devenit mult mai linistit; niciodata nu s-a mai intamplat ca ceva sa lipseasca din ce dorisem sa copii pe stick si acum, cu acest programel procedura devine si mai simpla.
Da, ce a descris neutrin este "explicatia stiintifica" si folosirea procedeului iti garanteaza scrierea completa a fisierelor.:clap: