se fact teste pe el tp este
12531.00 V 20740 test
Printable View
se fact teste pe el tp este
12531.00 V 20740 test
thank you !:clap:
L-au mutat la 12528 V 23319 :)
Nu cred ca o sa ramana acela SR, cred ca o sa il modifice la 27500 pana la urma, deocamdata este in teste.
12 531 v 23 340 -test tp la digi tv,din nou l-a mutat...
Il plimba de colo colo si Tp.ul si Sr.ul parca ar fii cine stie pe el....
ao sa fie numai canale hd pe el ca sa le dea in cap la toti si sa ne faca o surpriza
Da intr'adevar odata sunt numai teste pe acest transponder,dar vad caci merg in Nagra 2. Nu cred, caci cei de la Digi o sa le treaca in HD,pentru ca daca ar fi asa ,ei vor fi nevoiti ca toate celelalte transpondere sa le treca si in Nagra 3 si in HD. Le trebue bani fratilor,nu gluma...
Adica nu e chiar asa:), anumite canale poate sa le codeze atat in N2 cat si N3 iar daca li se :D poate sa le codeze numai in N3 anumite canale.
Pe site-ul cu bombe se confirma ca vor intra canalele lui Vantu.Stirea buna pentru abonati,nepublicata acolo,e ca aceste canale vor fi gratuite pentru toti abonatii pana la 1 decembrie din momentul in care vor intra,apoi se vor plati separat.Normal ca sa fie "rotund" ar trebui sa intre doar pe 1 septembrie si sa dea 3 luni gratuit programele astea.
ce canale isi mai face nea sorin, ave-ti idee ? oare despre cum " sa dormim linistitii "?
Aceleasi ca si la Dolce:ActionStar,CineStar si ComedyStar.
stie cineva daca au content bun ?
gasesc programul undeva ?
Programele se gasesc la [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
pe service 13-13 a aparut doq.
pai doq e transmis deja
service13_1 actionstar la liber
service13_2comedystar la liber
service13_3cinestar la liber
ActionStar,CineStar si ComedyStar 12535 V 3/4 23340 1°W
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] (United Kingdom) broadcasts in DVB-S Nagravision 2 & Nagravision 3 on 12531.00MHz, pol.V SR:23340 FEC:3/4 SID:4080 PID:4084/2010 Hungarian,2020 Czech.
N 24 s-a mutat pe acest transponder.12531 V 23340