Re: Un card Focus pe 2 receptoare
Salut! Nu sunt sigur daca Focussat ofera oficial doua receptoare pe acelasi abonament, dar poti apela la urmatoarea varianta: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Parca nu am incredere in tipul ala de receptor.As opta pentru 2 receptoare legate intre ele prin rs232
Opticum 4060 CX+Opticum 4000 C fta 322 roni,varianta cea mai ieftina ar fi asta dar nu stiu daca ar functiona
Alegerea este a ta, daca vrei doua receptoare separate, ia in considerare si Echolite; eu folosesc 791 + 770 pe un alt DTH; astept parerile celor ce folosesc aceste receptoare pe Focus.
Daca esti bun platitor la Focus dupa un an jumate i-ti da si al dolea recerptor pe acelasi abonament.Ti-as recomanda un Optibox Prima cx cu cititor si Prima FTA ( [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ) ;nu e cea mai ieftina solutie dar au cel mai bun suport software iar configurarea shering-uli e o joca de copil. Apropo Conaxul e cel mai usor de comfigurat (plug & play):)
Quote:
Salut!Tocmai am renuntat la un contractul boom cu 2 receptoare si as vrea sa ma transfer la Focus.Ma poate sfatui cineva pentru cea mai ieftina configuratie Card Focus+receptor+receptor.Din cite am inteles Conaxul este un pic mai dificil la share intre receptoare.Multumesc anticipat.
Eu iti recomand echosmart 791+771http://www.elstar.ro/?page=shop/flypage&product_id=297&category_id=e66b760c11b7352c7c5f56b665e06d94
si pot sa zic merge foarte bine in sharing prin rs232 si folosesc cartela de focus si cablu lung de 25m neecranat.
Sau opticum multiroom [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] merge bine si asta cu cartela de focus.
Cred ca iesi mai ieftin daca platesti 2 abonamente.
1.Nu te costa nimic receptoarele si nici instalarea.
2.Dupa 2 ani daca esti client bunplatnic poti beneficia de al 2-lea receptor pe acelasi abonament.Contractul fiind pe 2 ani- poti rezilia unul din contracte dupa expirarea acestuia... sau... de ce nu sa-ti mai pui la 2 TV-uri. :) Nu-ti bati capul su share si ai si service-ul asigurat.
Cate bordeie atatea obiceie (receptoare):).Superzeama trebuia sa scrii si tu cam la ce buget te limitezi ca sa stim ce sa i-ti recomandam...solutii ieftine sant dar "cat dai atat face"...si mai trebuie sa iei in considerare si un lnb twin ( [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] )tinimd cont ca FocusSat are doua tp-uri H si unu V ;iar ligheanu de la ei e bun (isi face bine treaba) dar cam mic -60cm- recomand unu de 80cm pentru a evita ori ce surpriza neplacuta pe timp noros.In rest alegerea e a ta (si bugetul )..:) :drinks:
Al 2-lea receptor pe acelasi contract
Quote:
Daca esti bun platitor la Focus dupa un an jumate i-ti da si al dolea recerptor pe acelasi abonament.
Quote:
Dupa 2 ani daca esti client bunplatnic poti beneficia de al 2-lea receptor pe acelasi abonament.Contractul fiind pe 2 ani- poti rezilia unul din contracte dupa expirarea acestuia...
Stie cineva daca se mai ofera al doilea receptor la focus? Daca da, imi poate spune cineva care sunt cerintele, si cam ce ar trebui sa fac?