[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][/img]
Printable View
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][/img]
Si cine sunt domnii? Daca nu e cu suparare!
Ei cum! Nu stii? Unul e Ady celalalt e Sony.
WoW !....Si de cind sint casatoriti ??
Mey de ce faceti la bascalie?
Nu va e putin rusinii?
Mai bine ati face si voi acelasi lucru decat sa radeti de unul si de altul ,dar ce sa-i faci asa este romanul nostru la ceva bun nu este in stare.
Pai man!! tu nu dai nici un fel de detalii;cine sunt ,ce fac......
pai cum nu vrei sa nu se faca bascalie? daca spuneai de la inceput cine sunt domnii poate era alta situatia asa noi am crezut ca e vorba de gluma si o tratam ca atare,vino cu argumente si ne schimbam parerea!!
adi sony si cosmintcm
Sa traiti baieti. Laudabila initiativa...
Same here! Redenumiti careva topicul asta in ceva de genul... "RSP in real life", mutati-l la sectiunea Forum General, faceti-l sticky si postam poze cu noi... eu o sa pun o poza deseara, momentan sunt la job...
O zi buna tuturor!
E asa mai merge,dar unde va este gratarul cu fripturi si micii?Quote:
Originally Posted by adi sony [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sa marcat maestre,mutare reusita inclusiv titlul!Quote:
Originally Posted by XVanish [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
BV, dau un later edit imediat sa vedeti fatza mea de copil de 17 ani :D numa s-o aleg...
/later edit:
N-am gasit de 17 ani dar merge si de 26 :D
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Cu prietena mea:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
So... that's me :)
buna.........poza(e)
Buna,rau de tot....idea asta cu topicul.
Dap, e foarte buna....... narghila :D esenta de mar :D
Dar voi ce mai asteptati? Pune-ti poze sa va vada lumea :) Don't be shy!