e cineva din bacau care se pricepe sa configureze un jtag?
Printable View
e cineva din bacau care se pricepe sa configureze un jtag?
pentru ce receptor te intereseaza?
am un optibox si am avut geminii 4.60 pe el pus fara bomb asa scria si am luat bomba si s-a dus de tot
Poate te ajuta Snow ca e mai aproape...
sa inteleg ca e o clona dreambox?
da e o clona de dream care are aceeasi configuratie ca si dreamul si aceleasi caracteristici
nu am jtag, deoarece n-am avut nevoie, dar am sa ma interesez sa vad cum pot sa-ti rezolv probleme. trimte-mi id-ul de mes in pm
mersi Snow ptr informatii si trebuie sa multumesc si moderatorilor de aici ca nu mi-au inchis forumul asa cum am patit pe rdi unde daca pui astfel de intrebari te trimite sa-ti cumperi produse originale
Pe acest forum exista chiar o rubrica numita DREAMBOX & CLONE
Bine ai venit alaturi de noi :)
.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
pentru jtag vezi la adresa asta
Important e sa ne ajutam intre noi cu receptoarele pe care le detinem,ce model sunt nu conteaza.
Fiecare user e liber sa achizitioneze ce receptor vrea,isi pemite,ii place,etc nu e treaba moderatorilor ce au userii in casa,cum nu e treaba nici a unui oricarui alt user ce are un alt user.Cine vrea sa aiba o conserva Digi si atat foarte bine,are nevoie de ajutor si nu intelege ceva poate intreba si daca este un raspuns poate il va primi.Lasa-tii pe altii,au treaba lor care este doar a lor,noi ne vedem de ale noastre.:)
:oops:
Imi pare rau sa aud asta :( Ai idee cumva ce MAC avea cutiuta? Eu am tot un optibox, cu mac de original si as fi curios sa imi spui daca nu cumva aveai tot mac de original si cu toate astea s-a dus... nu de alta, dar m-am riscat si eu si mi-am pus gemini 460 ieri... si vreau sa stiu daca schimb sau nu imaginea.
Multam!
Esti sigur ca e MAC de original?Este pe upload imagine fara time-bomb daca tot vrei 4.60.Cel putin dormi linistit.
Doar sa pui imaginea la care se specifica no time bomb nu cea originala.
la mine nu avea mac de original incepea ceva de genul 00.12.. si acum e la reparat la Zmeura si i-am trimis si programul care il pusesem eu care pana la urma s-a dovedit a fi cel original folosit de dream cu bomba