Vind receptor Soleron,nou,garantie 12 luni.480 roni,taxe de tranport incluse.PM please!
Printable View
Vind receptor Soleron,nou,garantie 12 luni.480 roni,taxe de tranport incluse.PM please!
UP!...450 roni.
300 ron daca vrei :)
hehe,daca era furat cu cea mai mare placere!pe banii aia cumpar si eu engros!Quote:
Originally Posted by armandino [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
daca era furat ... ti-l luam moca ... si pe tine cu el :cool2:
Dau 400 ron,asta daca e ok!Quote:
Originally Posted by mondo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sper ca nu are probleme cu LAN,daca are ar fi bine sa fie in garantie ca il rezolv!
Ofer 430 ultima oferta!Quote:
Originally Posted by mondo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
deci receptorul nu are absolut nici o problema si mai are 11 luni garantie.Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Atunci ramane la 430?Quote:
Daca tot este sectiunea deschisa eu il dau cu 400 cine da mai mult? Sunt din bucuresti. Garantie (mai are 9 luni) stare buna. Este cumparat de la Satelit 2000. Cine este interesat astept PM sau pe forum.( poate si mai putin).
Maine sunt in Bucuresti,ne intalnim? ai telefonul meu in PM.Quote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Te-ai razgandit? sau a fost o gluma? eu am vorbit serios!Quote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Deci? Mondo nu dai un raspuns? eu inca astept!Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am spus ultimul pret 450 ron.Cind te hotarasti imi spui.Quote: