Ce detector de radar recomandati?
Printable View
Ce detector de radar recomandati?
parerea mea e ca nu merita multi prieteni au si degeaba
Avem la firma 3 buc. Whistler, modele mai noi! Au sensibilitate mare si ne-au scos de multe ori din bucluc!
Beltronics Vector 955 la 200$ in U S A. La noi nu prea se mai gasesc.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
eu am un cobra si m-a salvat la destule radare fixe si mobile . Mai nou am vazut ca ma avertizeaza si la unele camere video.
Dati va rog si modelul care il aveti.
sa imi spui si mie randamentu pe care il are asta ca sa nu spui ca nu ti-am zis
Multi amici de-ai mei lauda Cobra... nush exact ce model... e unul lunguietz si negru... stiu ca tziuie ca draqu :D dar cica e bun...
esd6750 ,unul vorbaret ,adica are voice alert . E facut in korea
Mai mult nu pot sa mai vad pe el ca s-a sters eticheta micuta lipita pe partea de jos. .
M-am hotarat dupa ce am rasfoit netul 4 ore la Cobra xrs 9730 - 420RON.
Dupa ce primesc coletul va spun cum functioneaza...
Multumesc de raspunsuri!
Dap, asa arata... nu stiu daca e exact modelul respectiv dar dupa cum vad eu poza asta ala e...Quote:
Originally Posted by vid36 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sa ai noroc la el :D
Pentru cei ce nu au inca va recomand urmatorul produs,face toti banii!!
Asa cum am zis, mi-am luat Cobra xrs 9730 si face toti banii. Distanta de detectie in linie dreapta (testat de mine) este de 900m. Chiar si cand mergi in spatele radarului il detecteaza dar cam 100m. Are toate benzile. Uneori da alarme false la tir-uri, masini dotate cu statii de emisie. Personal il recomand...
Mai multe date comparate: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Respecte!
Daca va mai intereseaza detector de radar,vreau sa va zic ca am achizitionat ultimul model de Cobra.Mai exact Cobra 9930 XSR!
Vi-l recomand si celor ce doresc sa-l achizitioneze!Eu zic ca-si face treaba si sper sa nu dea "chix"!Are destule setari si in plus are si banda KU care se foloseste in special "dincolo"!
pret:499 RON+taxe postale
Total 520 RON.
Bafta!
acum totu e sa va si scape de belele
respectati regulile de circulatie
viteza si imprudenta fac victime