Cei care au net de la RCS ii rog sa ne anunte aici daca mai au sau nu probleme de accesare a forumului.Normal daca e problema legata de dns-uri ar trebui sa se rezolve de la sine in cateva zeci de ore.
Printable View
Cei care au net de la RCS ii rog sa ne anunte aici daca mai au sau nu probleme de accesare a forumului.Normal daca e problema legata de dns-uri ar trebui sa se rezolve de la sine in cateva zeci de ore.
am gasit un offline de aseara prin care se spunea ca nici de pe romtelecom nu merge
acum poate confirma cineva daca mai exista aceasta problema?
net prin RCS nu pot accesa forumul :comp:... accesarea forumului merge prin proxy dar greu .
ai sunat cumva la ei sa-i intrebi din ce cauza sunt probleme?
incercam sa rezolvam problema curand. este ilegal ceea ce fac si se poate reclama.
Nu pot accesa forumul decat prin proxy. NET-ul este de la RCS
La Romtelecom este ok, aseara mai facea probleme din cand in cand.
am vorbit chiar acum la ei la tehnic si spun ca nu este siteul blocat de catre ei sau poate nu se stie sau prietenul lui Fanta a facut acest lucru fara sa anunte acest lucru .
exact ca data trecuta dar din pacata numa la bucuresti se poate rezolva ptr ca restu n-au idee despre asa ceva,n-ar trebui condamnata provincia prob e la centru
De dimineata, la 9 cand am plecat de acasa forumul era inaccesibil (Bucuresti, net de la RDS).
Nu am incercat proxy-uri... credeam ca sunt probleme cu serverul sau cu hostingul.
Prin RCS este pauza, si nu din cauza DNS-lui, DNS-u raspunde corect la IP de la sateliti, dar ping numai este.....chiar dubios...
am vorbit cu cineva ( un amic ) din tehnicul RDS Ploiesti care a vorbit cu Adminul RDS care ia zis ca IP-urile RDS sunt banate de catre forum nu siteul sateliti.info de catre ei .. tot el mi-a zis ca nici de pe UPC nu se poate intra , daca cineva poate confirma cu net de la UPC ca are probleme .
Mda,inseamna ca e un alt habarnist.Pe UPC nu au fost probleme niciodata,pe RCS e deja a doua oara.
Pe romtelecom este ok... dupa cum se vede, pot accesa forum-ul
imi pare rau ca nu are boom,max,focussat internet ca atunci ne lamuream repede,hai sa vedem upc,vodafone,orange
Problema e exclusiv a RCS!
Vom face plangere la ANRCTI impotriva lor! Cei care aveti net RCS dati un telefon sa reclamati situatia!