Hallmark(302) si History HD(301) in grila
Printable View
Hallmark(302) si History HD(301) in grila
History HD este in grila activa , se receptioneaza ?
Exceptand TVR HD , ar fi primul DTH din Romania care introduce un canal HD in lista de programe ?
Pai cu ce receptoare sa-l receptioneze?
Cred ca e o "bomba".
Au inceput sa dea dm800 in custodie. :))
se anunta de ceva vreme ...dar fara sa faca valuri ca o sa bage HD ...cu un receptor care trebuie sa il cumpere clientii
daca deja se concretizeaza foarte bine
poate e mai bine uneori sa taca si sa faca ... decat sa scoata tot felul de bombe pe piata
Pai in primul post e trecut ca si aparut Histort HD,deci?Eu nu stiu pe nimeni care sa aiba Boom ca sa-l intreb,receptoare HD nu exista iar despre frecventa nu se stie nimic,ca nu aveau cum sa introduca un canal HD pe frecventele care le au acum.Singura sansa e sa fie codat si videoguard in pachetul unguresc.
Deci apare la cine in lista de pe receptorul Bum?
Pe coshipul lor nu intra nimic in plus ,fata de ceea ce stim cu totii ca era,
asa ca pana la boom si HD...propun sa revenim la realitate-totusi o informatie oficiala undeva??? daca tot se vine cu zvonurile astea :lol:
Nici Hallmark(302)?Ca sa ne lamurim 100% legat de "bomba".
Bomba=fisuit.......fsssssssss!
:gathering:
Am facut resoftare(update manual) la coshipul boom si nimik diferit ,aceleasi 1...144 asa zise canale tv ,nici vorba de 302,Hallmark.. sau alte minuni ,Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
daca cineva are o dovada in acest sens sa vina cu un print screen,foto ceva convingator,altfel...zvonuri :tv:
Buna treaba.
@AlinutzMS vezi sa nu mai calci pe bec ca nu e frumos.:)
Forumuri de "preziceri" si inventii in domeniu sunt in alta parte.Aici inchidem ca si asa ne-am pierdut timpul degeaba.