Multifeed pe o antena de 75-80
Am doua antene 75-80cm pe una vreau sa pun Intelsat10-02 si HotBird folosind suportul special, Pe a doua folosind suportul pentru 3 Lnb-uri de la max as dori sa pun doar 2 Lnb-uri EutelsatW2 si Sirius Intrebarea este daca marimea antenei este buna pentru configuratia asta,Mentionez ca locuiesc in judetul Iasi
[img][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][/img]
[img][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][/img]
Re: Multifeed pe o antena de 75-80
Pe antena de 80cm merge Intelsat 10-02 si Hotbird dar se poate sa ai ceva surprize pe transponderul 12716 V 18400 de la digi depinde cum o reglezi de bine:)
Pentru Sirius si W2 in ce priveste suportul de la akta peste 80cm depinde ce programe vrei sa receptionezi de pe Sirius daca vrei si realitatea (FTA) nici o sansa.... :)
Mersi pentru info.cred ca pana la urma imi mai iau o antena si pun separat sirius si eutel:agresiv:
Citeste [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] si poate te razgandesti in legatura cu Sirius + Eutelsat