Salut,merge facut sharing intre un dm 500s si un receptor de la dolce? ,cu cartela dolce bineinteles.
Printable View
Salut,merge facut sharing intre un dm 500s si un receptor de la dolce? ,cu cartela dolce bineinteles.
Nu , receptorul de Dolce nu are aceasta optiune , poate intre 2 DM500 cu cardul intr-unul din ele , da cautare pe site si vei gasi rezolvarea .
da se poate pune cardul in sharing acum depinde ce emmu folosesti
Gobi, omul intreaba de sharing intre rec. dolce si un dream! :D
Aceasta configuratie nu se poate! Altele, da! :)
Deci nu se poate,atunci va rog sa-mi recomadati cel mai ieftin receiver cu care poate face sharing dm 500s.
Ps. dar dm500s cu echostar 2200dsb (am inteles ca nu merge dar inca o parere nu strica)?am unu din asta aruncat prin pod.
Doar Ecosmart 792 in protocol gbox/mbox,insa pretul lui se apropie de al unui Dreambox.
nu cunosc dsb2200 dar daca ai 770-880-790-771-791 de poate face sharing intre un dream si ecosmart doar cu conditia sa ai pc-ul on cat folosesti eco acesta din pacate doar asa functioneaza in sharing ,cat despre 792 nu merita mometan investitia mai bine 2 dm500 (probabil 600-700lei le gasesti)Quote:
Originally Posted by poolonik [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
PS:@Einstein Coship nu este public in totalitate pe sti5517 se pot face multe magarii dar sharing nu e posibil, deci corect am inteles gresiat...sau am vrut sa inteleg gresit;)
Multumesc pentru raspunsuri.
off topic -activez cartela dolce si o folosesc pe dream, mai este nevoie de reactivarea ei din cand in cand pe conserva originala ?
asta depinde se pare ca face au si in newcs(nu sut sigur 100%) SAU IN CCCAM IN CARE FACE AU
Cardul face AU in DM cu CCcam 2.09; 2.011 (mai putin cu CCcam 2.08). Trebuie avut grija sa ai setat DISABLE EMM : no in var/etc/CCcam.cfg