-
Thomas Anders
Azi 1 martie e ziua de nastere a lui thomas anders,pe numele lui adevarat de la mama lui bernd weindung care s-a nascut pe 1 martie 1963 si a fost unul din membrii legendarului duo Modern Talking!
LA MULTI ANI Thomas!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...](inainte de grup);[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...](in timpul grupului in anii'80);
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...](acum)
-revine pe scena muzicala cu un nou album.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-
Re: Thomas Anders
-
HAPPY BIRTHDAY to THOMAS ANDERS!!!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]--->long hair 'till '94
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]--->after '04-The gentleman of music
-noul lui album din 2010 se gaseste pe filelist;
-o melodie frumoasa de la Thomas:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-si un cover f bun (original by The Stylistics'75): [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Si un articol din jurnalul national:
Jocurile destinului - Thomas Anders!
"Sunt foarte fericit cu viaţa pe care o am", "uneori, mai importante decăt muzica sunt poveştile de la grădiniţă pe care mi le spune fiul meu..." Thomas Anders, fostul component Modern Talking, ne-a vorbit despre muzică, familie, viaţă... [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
HAPPY BIRTHDAY!!!:clap: