doresc cateva parerii ce receiver as putea sa folosesc pentru decodare gogu sa fie ieftin si bun si de und eil pot achizitiona :) dar in afara de dreambox :P
astept parerii .....
Printable View
doresc cateva parerii ce receiver as putea sa folosesc pentru decodare gogu sa fie ieftin si bun si de und eil pot achizitiona :) dar in afara de dreambox :P
astept parerii .....
Sanatate!
O solutie ar putea fi Kaon-ul de la FocusSat ... preparat. Mie mi-a reusit.
Succes!
Un Echosmart 792 cel mai bun receptor calitate/pret si plus foarte usor de incarcare soft prin USB cu un memory stik.:drinks:
Informatii gasesti aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] SUCCESS!
va multumesc pentru info :) mai astept si alte parerii :) si pentru alti care doresc sa afle...
In afara de Dreambox ... poti lua Dreambox pt ca are cel mai bun si diversificat suport si inca va mai avea ceva timp zic eu. Daca esti o persoana "comoda" care nu vrea sa descopere "tainele unui receptor cu linux", atunci poti lua un Echolite fara probleme, cu un simplu click sau cu ajutorul telecomenzii incarci noile *** atat cat ele exista, iar cand nu, iti iei un abonament la un DHT care nu a imperechiat atat de drastic cartela cu decodorul lor. Echolite intr-adevar este un receptor super, fara cusur as putea spune, dar daca producatorul schimba macazul, suportul ar putea fi o piedica serioasa (vezi Echo 790 care a cam fost tras pe "linie moarta"). Deci..din punctul meu de vedere pentru 100 - 200 lei in plus nu cred ca se merita efortul, dar fiecare poate alege ceea ce crede ca i se potriveste cel mai bine.
REGULA 12
echolite 791, 792, optibox etc
Ia Vezi Semnatura Mea!....
orice receiver opticum fara cele cu procesor 5119 nu merge subtitrarea
ajutatima si pe mine cum sa peciiesc si eu un echosmart ca sa prind si eu **** un echo 771
incearca aici sa vezi ce poti gasi!!!!!!!!! [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Models 560 Bradns Satt-receivers/Receivers Models E - 30 Models/ECHOSMART - Location of the Company&
nu intrati in offtopic,mergeti la sectiuniile dedicate