Re: Nemultumiri legate de IPBOX!
Vezi ca legat de mbox+mgcamd spuneai altceva aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] .
Legat de mbox e mult peste gbox,cred ca nu ai incercat pana acum versiunile de gbox pentru nagra3 sa vezi cat de instabile sunt,gbox 2.1b nu deschide nagra3 (doar varianta patch-instabila).
Multi dintre cei care vor sa aiba acces la HD merg pe mbox si nu pe gbox.Inclusiv multi utilizatori de DM 800.Cei cu receptoare SD raman din comoditate pe gbox si probabil vor trece pe cccam tot pentru ca e mai usor sa le configureze cineva conserva remote.
Ce linii am din mbox sunt excelente si merg foarte bine.
Gbox e veche si parasit, daca tu vrei sa lucrezi cu un emu care e tinut la viata ca un pacient intubat e ok pt tine, pt mine nu e ok!Mower a fost clar ca nu se poate asa si gbox si mbox din simplu motiv ca il da o gramada de probleme la cap si tot project merge incet incet ca fiecare data trebuie sa rezolva probleme care face gbox,in plus nu are cu cine sa comunica pt gbox din simplu motiv team lui gbox nu e interesant.Si cccam la inceput a suportat gbox dar asta a fost ca sa vaneze clientii de la gbox.Acuma exista ca optiunea dar citi il foloseste pe gbox la cccam? Nici unu din diverse probleme care produce si stim totii.Prefer sa merge singur mbox-mbox si cind iese o versiuna mai stabila care o sa merge si sloturi,o sa are si web interface si pip...O sa vezi citi lumea o sa se muta la mbox intr-o noapte.Totusi pina atunci o sa ramune cu doi versiuni mbox.Gbox-Gbox si Mbox-Mbox.Si toate lumea o sa fie fericita!Tu o sa folosesti pe versiuna mbox care se conecteze la Gbox numai....
Quote:
Vezi ca legat de mbox+mgcamd spuneai altceva aici
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] .
Legat de mbox e mult peste gbox,cred ca nu ai incercat pana acum versiunile de gbox pentru nagra3 sa vezi cat de instabile sunt,gbox 2.1b nu deschide nagra3 (doar varianta patch-instabila).
Multi dintre cei care vor sa aiba acces la HD merg pe mbox si nu pe gbox.Inclusiv multi utilizatori de DM 800.Cei cu receptoare SD raman din comoditate pe gbox si probabil vor trece pe cccam tot pentru ca e mai usor sa le configureze cineva conserva remote.
Ce linii am din mbox sunt excelente si merg foarte bine.
De mbox + mgcamd spuneam acolo dar daca te-ai fi trezit si ai fi citit ce se intampla incepand cu ultima versiune de mbox nu ai mai vb aiurea.
In ceea ce priveste gboxul e mult mai stabil decat orice alt emu in moentul de fata, iar cccam face un trafic prea mare (fiind si pe tcp) de aceea multi nici nu trec pe cccam.
P.S.: Am incercat toate versiunile de gbox (poate tu habar n-ai sa le setezi -dar asta nu e problema mea) si apropos nu am card de N3 asa ca nu vad rostul sa stau pe versiuni de gbox 2.25 N3 - oricum si aceasta versiune merge bine merci daca are setarile corespunzatoare.
corect in legatura cu cccam-ul asa este si u gbox-ul daca i dai ceea ce are nevoie devine mai bun decat alt emmu