i-tv.ro se pare ca este ok!!
Pentru cei ce doresc televiziune prin net iata un furnizor nou;[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
si iata si grila de programe;
Posturi:
Alfa Omega TV
Alpha TV
Antena 1
Antena 1 (alt. srv.)
Antena 2
Antena 3
AXN (nou!)
B1TV
Boomerang
Cartoon/TCM
CCTV 9
CNNi
DDTV
Etno TV
Euforia Lifestyle
Extreme Sports
Favorit TV
Flux TV
Good Life Channel
Kanal D
KissTV
MGM Channel
Money Channel
Motors TV
MTV 2
MTV Base
MTV Hits
MTV Romania
N24
National TV
National TV (384kbps)
OTV
Pratech TV
Prima TV
Prima TV (alt. srv.)
Realitatea TV
Romantica
Senso
Taraf TV
Telesport
Travel Channel
TVR 1
TVR 2
TVR Cultural
TVRM
U TV
VH1
VH1 Classic
VIVA Germany
Zone Club
Zone Reality
ca sa puteti viziona fara probleme trebuie sa aveti instalat VLC media player daca nu va merge atunci instalatil pe acesta cu setarile pe care le are nu le modificati;
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
si veti putea viziona linistiti,enjoy!
Re: i-tv.ro se pare ca este ok!!
Un weekend de i-TV in plus
Perioada de gratuitate pentru utilizarea i-TV se apropie de sfarsit. Totusi, iti mai facem un cadou, prin prelungirea valabilitatii conturilor gratuite pana luni, 4 Iunie.
Odata cu finalizarea perioadei gratuite, a fost lansat si site-ul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...], unde pot fi gasite informatii complete despre i-TV si poate fi comandat un cont platit.
Motivatiile utilizarii i-TV, pot varia, de la utilizator la utilizator. Totusi, exista cateva avantaje generale, care se resimt in satisfactia oricarui utilizator, indiferent de modul specific de utilizare.
Acestea sunt: calitatea digitala, fara a fi necesara instalarea unei antene parabolice, prezenta EPG-ului, impreuna cu functiile sale avansate, numarul mare de posturi ce se afla in pachetul de baza, posibilitatea platii abonamentului on-line, fara deplasarea la o casierie, posibilitatea de a-ti expune, prin vot, parerea despre viitoarele canale ce vor fi introduse in pachet.
Ai multiple motive pentru a alege serviciul i-TV:
» vrei televiziune la un alt nivel
» te-ai saturat de vechiul tau televizor
» te-ai saturat de purici si revizii tehnice
i-TV pune la dispozitia utilizatorilor sai zeci de canale live la calitate digitala si functii EPG. Astfel abonatul poate interactiona cu echipamentul de emisie, fiecare putand crea propria grila de emisiuni / programe.
Preintampinand dorintele si exigentele utilizatorilor, i-TV furnizeaza calitate net superioara imaginii receptionate prin retelele clasice de CATV, prin inlaturarea posibilitatii de aparitie de interferente asupra semnalului pe traseul pe care acesta ajunge la client.
Pe larg, in functie de situatie, avanjatele particulare ale serviciului in functie de tipul utilizatorului pot fi:
Studenti si tineri ce locuiesc cu chirie:
» Deseori, in camine, sau in garsoniere/apartamente inchiriate nu este disponibil un aparat TV. In schimb PC-ul si conexiunea rapida la Internet sunt de nelipsit.
» In cele mai multe cazuri, chiar daca se poate obtine o conexiune la Internet, companiile mari ce ofera servicii CATV nu semneaza contracte direct cu chiriasul, fiind necesara prezenta proprietarului.
Persoane ce utilizeaza foarte mult PC-ul, la job sau acasa:
» Pentru acest tip de utilizatori cea mai mare parte din activitate se desfasoara in jurul PC-ului. In momentul in care utilizezi foarte mult PC-ul, iti este greu sa te desprinzi de el pentru a te deplasa la TV. Deasemenea, chiar daca exista un TV in aceeasi camera, telecomanda nu este niciodata la indemana. Cu i-TV poti avea televizorul la un ALT-TAB distanta.
» Elimina necesitatea existentei a 2 aparate (PC + TV) in aceeasi camera
» Iti aduce TV-ul pe PC-ul de la serviciu, pentru o destindere rapida, in pauza de masa, sau in desele zile cand trebuie sa stai peste program. Nu incurajam "chiulul", dar suntem constienti ca nimeni nu lucreaza 100% in momentul in care este la job, iar cautatul de filmulete pe YouTube, sau e-mail-urile cu poze amuzante sunt deja depasite iar de cele mai multe ori, cautatul ocupa mai mult timp decat "savurarea" lor
Mda... pe demo se vede destul de binisor, dar pretul mi se pare destul de mare...
Quote:
Mda... pe demo se vede destul de binisor, dar pretul mi se pare destul de mare...
Sunt la inceput,pe masura ce vor avea clienti vor scadea si pretul,dar din pacate eu nul pot folosi chiar daca am 2,5 minim merge cu intreruperi iar ca sa fac un abonament mai mare nu se merita!! orcum eu sunt multumit cu ceea ce vad!
Daca este doar pentru cei din romania acolo sa stea i-tv mult si bine.
Stimate Utilizator,
Contul tau i-TV a fost dezactivat, odata cu ajungerea la sfarsitul perioadei de gratuitate.
In speranta ca experienta i-TV a fost una placuta pentru tine, te informam ca incepand cu 1 iunie 2007 este posibila abonarea la serviciul i-TV, pretul abonamentului incepand cu 25RON / luna si putand scadea pana la 17.5RON / luna, pentru plata in avans pe 6 luni.
In situatia in care momentul actual nu este unul propice pentru continuarea utilizarii i-TV contra cost, iti multumim pentru participarea la perioada noastra de test si, speram, pentru reclama facuta printre prietenii tai.
i-TV va fi in continua dezvoltare, urmand ca pe parcurs sa se mai introduca functii noi si alte canale TV. Vom pastra adresa ta de e-mail si te vom anunta pe parcurs despre noutatile i-TV. In cazul in care doresti sa nu mai primesti e-mail-uri de la noi acceseaza link-ul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Momentan, serviciul i-TV prezinta urmatoarele noutati:
-a fost introdus canalul AXN;
-s-au incheiat demersurile pentru introducerea in pachet a programelor Jetix si Jetix Play. Ele vor fi disponibile in grila in maxim 2 zile;
-prin colaborare cu site-ul port.ro, s-a definitivat procedura de preluare a programului TV pentru EPG. Momentan 40 canale beneficiaza de program in format digital, cu descrieri amanuntite pentru filme/emisiuni/seriale, urmand ca toate canalele importante ce urmeaza sa fie adaugate grilei sa beneficieze de aceasta functie;
-a fost introdusa o functie pentru mutarea intr-un Pop-up (fereastra separata) a canalului TV vizionat, pentru o mai usoara pozitionare a acestuia pe ecran. Dimensiunea ferestrei poate fi selectata de catre utilizator, din mai multe variante posibile. Fereastra principala trebuie sa fie mentinuta deschisa in continuare, dar vizualizarea efectiva a posturilor TV nu mai depinde strict de aceasta.
Cu stima,
Echipa i-TV
Destul de atractiva oferta 17 ron daca platesti in avans pe 6 luni,mai ca imi face cu ochiul!!
din cite stiu eu trebuie sa ai retea foarte buna de internet altfel......si calitatea imagini nu se compara cu cea de pe satelit
Ideea mea ar fi fost alta in privinta la iTv.Daca ar face la fel cum este cu Fastweb in italia sa iti ofere si internet si tv af fi un mare avantaj pentru ei si sa vezi atunci clientii cum sar pe ei si se lipsesc un pic de DTH(asta este valabil pentru cei care nu sant interesati de alte canale straine ci doar de cele romanesti)asta daca au si o oferta de pret convenabil publicului.
:drinks:
Quote:
(asta este valabil pentru cei care nu sant interesati de alte canale straine ci doar de cele romanesti)asta daca au si o oferta de pret convenabil publicului.
:drinks:
pai ce sa faci cu oferta de pret???..daca n-ai ce vedea?vrei sa spui ca la DTH-urile din RO sunt preturile mari la abo????...nuuu.Calitatea si prog. sunt cele care lasa de dorit.Parerea mea!
Da in extern sant scumpe abonamentele la DTH-ul romanesc.