Re: instalatie satelit casa
nu se poate daca iti faci abonament la digi
iar dream 500 e mai indicat pt sharingul pe net nu local
sunt receptoare mult mai ieftine pt sharing local , gen echosmart [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] (mai exact aici ai date clare despre sharing local la echosmart [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] )la care merg cartele de @kta, f@cus sau d@lce daca chiar vrei dth-uri autohtone
PS: cred ca intrebarile tale sunt tedentioase desi am raspuns unora dintre ele ca sa nu zici ca suntem rai ,pt ca se pare ca ai multe informatii despre sateliti si receptia tv de pe sateliti si vii pe aici sa faci caterinca
Re: instalatie satelit casa
tot ce stiu despre sateliti stiu de pe forumul vostru.
daca am deranjat imi cer scuze. chiar nu stiu de unde rezulta ca intreb ca sa fac caterinca...!?
la modul cel mai serios doresc sa imi realizez instalatia in casa, si cum sunt in faza de finisaje am timp sa ma documentez.
doresc dreambox pentru ca e cu linux si eu sunt pasionat de IT. nu vad de ce nu ar fi potrivit pt sharing local daca e bun pt sharing pe net. din cate am inteles pe aici, sharingul local e o varianta simplificata a celui pe net.
am inteles ca nu merge cu gigi, sa ramanem la un dth care nu are imperecheate cardul si receptorul?
receptoarele vor fi folosite si de nevasta, soacra, in cativa ani si de junioara mea, asta e motivul pt care vreau un dth local.
p.s.
inca odata imi cer scuze daca intrebarile mele deranjeaza, dar doresc sa gasesc cea mai buna solutie si vreau sa stiu cum sa trag cablurile alea.