Hm... Abia acum am observat ca nu mai sunt pestisor auriu. Banuiesc de ce. That's it!
Printable View
Hm... Abia acum am observat ca nu mai sunt pestisor auriu. Banuiesc de ce. That's it!
Trebuie sa tragi la rame aici pe forum :) altfel o sa fim decazuti :D din drepturi :)
Hehehehehehe. La rame, la rame, sau la ce?
REGULA 12
nu cred! ai acelasi user ,esti acelasi om!!!!!
Sky nu e nici o suparare sper
e pentru lipsa de inactivitate
s-a procedat asa cu mai multi
nu esti singurul
fara nici o suparare
nu e legat de vreo avertizare pt altceva
Sky , nu fi suparat , prinzi un pastrav auriu si se compenseaza :clap:
Off, la ce duce si lipsa asta de inactivitate:lol:.
Quote:
Originally Posted by skycleaner [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
da ce avantaje ai avut cand erai golden?Quote:
Originally Posted by skycleaner [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ia zi!:lol:
Era de aur... :cool2:
sa blamati sunteti buni dar probabil nu stiti dece a fost inactiv @skycleaner este un om pe care putini dintre voi il cunosc asa ca ar fii mai bine de inchis acest topic!!!
Da,mai bine sa se verifice userii care la capitolul activitate,,ioc,,cunosc multi care sant de 2-3 ani au un dream in share si sant ,varza cu cartofi,, nu stiu o boaba din si cu ce se mananca satelitii ,dream, host,si alte cele.
cenzura la putere, bravo ;)
o intrebare am pus si eu mai in gluma mai in serios si gata ati sterso
De blamat nu blameaza nimeni,nu vad ce intelegeti.Omul a intrebat si a primit un raspuns corect de la @dic_star79 si @horatyu a complectat.In rest lumea a incercat sa glumeasca,nu cred ca cineva a avut alte intentii,mai ales fata de @sky.
PS:Acelasi lucru s-a intamplat si cu cativa moderatori la un moment dat si nu sunt usor de luat aceste decizii de catre cel care le ia.E un lucru normal si logic,dar il asteptam pe @sky sa traga la "rame" si sa revina.:)
Fac si eu ce pot. Asta e... de cand sunt bolnav m-am cam "lasat" de hobby. Alta data montam antene mobile in fiecare saptamana si ma bucuram cand descopeream ceva nou. Acum am cam dat-o pe de laturi. Sper sa revin. De fapt sunt si asa destui care stiu prea multe si cunosc linux si tot ce trebuie. Eu nu scriu sa ma aflu in treaba.
NU TI-A STERS NIMENI NICI UN POST IN ACEST TOPIC.Quote:
Originally Posted by Bengosu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Te-ai trezit din nou sa bagi strambe intr-un topic unde iti mirosea a scandal.Inventii legate de cenzura,stergeri de posturi,etc doar pentru ca probabil nu ai altceva mai bun de facut.Bine ca mi-ai adus din nou aminte faptul ca esti la a doua clona si dupa cum stii clonele nu sunt acceptate.Ne-am facut ca nu vedem,ca oricum vei reveni cu alta si alta clona,dar pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti.
Te astept cu alta clona,sa postezi si cu ea cat de mult stergem noi si cenzuram ce nu se posteaza.:clap: