Probleme schimbare imagine
Salutare tuturor!
Am incercat aseara o "inginerie". Am vrut sa incerc pli-Jade-dm500-20081003-5635.img si l-am pus pe dream cu DCC v.2.95 folosind, bineinteles, reteaua. Mentionez ca inainte am avut gemini 4.6. Dupa ce DCC a terminat, mi-a spus sa restartez dreamul daca n-o face singur. Dupa asta, nimic! Nada! Am ledul verde si atat! Nu mai raspunde la ping, telnet dar nici nu-l mai "vad" cu dream up folosind cablu nullmodem! Vreo sugestie? Jtag? :comp:
Re: Probleme schimbare imagine
Pentru cei ce nu stiu asta ... schimbarea imaginilor se face cel mai corect cu DreamUp si numai prin com . Schimbarea unei imagini prin retea se poate numai cu conditia sa fie de acelasi tip , in nici un caz gemini peste pli sau nabilo sau invers , gp peste gp merge , pli peste pli , si de obicei se baga prin retea backup uri.
Am aceeasi problema. Cum ai rezolvat ? Eu nu am cablu null modem.
Ia-ti un cablu Null Modem si vei rezolva problema, fara acesta nu mai poti "comunica" cu Dream-ul.
simplu de tot se face, conectezi cablul null modem si cu Dream Up dai ERASE dupa care FLASH si alegi imaginea dorita si gata.
Si ii dau mare dreptate lui @maximuss, nu incercati sa bagati imagini cu flash wizard, sau cu DCC fiindca nu e "sanatos", cel mai bine e cu DREAM UP si cel mai "sanatos".
Unde gasesc sa cumpar un cablu null modem ca nu prea am vazut prin magazine ?
Nici eu nu am gasit in magazin, dar poti sa faci destul de simplu unul nu trebuie decat sa conectezi pinii 2-3, 3-2 si 5-5.
Ai o schema aici:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am gasit [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]. Sper ca e bun.
Inainte de a pune intrebari dati si voi un search pe site si s-ar putea sa gasiti rezolvarea mai repede si cu mai multe detalii.