Problema ADSL modem, router, Bridge, DNS ; am modem adsl 516 de la romtelecom, un router wireless rg60se am intrat pe 192.168.1.1 sa setez routeru iam dat ppp0e am facut setarile dupa carte, si nu vrea sa se cupleze la net cine poate sa ma ajute
Printable View
Problema ADSL modem, router, Bridge, DNS ; am modem adsl 516 de la romtelecom, un router wireless rg60se am intrat pe 192.168.1.1 sa setez routeru iam dat ppp0e am facut setarile dupa carte, si nu vrea sa se cupleze la net cine poate sa ma ajute
Pui modemul in bridge iar pe router setezi alta clasa de adrese decit cea pe care o da modemul. daca nu te descurci call me 0746467960
Quote:
Originally Posted by 1966dan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
daca totul e ok la setari in 192.168.1.1
atunci s-ar putea ca cei de la romtelecom sa nu fi facut ok legatura
este o punte in centrala lor care o pot pune invers si atunci nu merge netul
daca nu la setari in 192.168.1.1 s-ar putea sa nu fi setat corect userul si parola mentionata in contract
sau poate in priza (cutia) unde pui mufa pt modem s-ar putea sa nu fie legat cablul telefonului la firul rosu si verde
si atunci nu iti merge
multumesc a luato
Daca tot este vorba de dolce...la mine cam la 2 saptamani trebuie sa sun la romtelecom sa vina o echipa si sa imi regleze antena, deodata cade semnalul si nu am ce sa-i mai fac, vin baietii o repozitioneaza si totul e ok (antena este foarte bine fixata nu se misca).
Inseamna ca ti se misca casa.
Mai in gluma mai in serios doar cu explicatia asta poti ramane,dar ceva trebuie sa fie la mijloc,nu se poate sa se deregleze asa des.