servicii instalare antene in jurul orasului Rosiorii de Vede - jud. Teleorman
caut colaborare
Printable View
servicii instalare antene in jurul orasului Rosiorii de Vede - jud. Teleorman
caut colaborare
Vicu intrebarea ta e aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] .Bafta.
ce treaba are vicu cu oferta mea de prestari servicii ???
daca esti un "meserias" bun , ai fii stiut sa ti-l faci client sau eventual niste sfaturi
Instalez antene de satelit in jurul oras Fundulea
Instalez dth romanesti
@offtopic - "Fundulea" e oras? Si pe unde vine asta????
Este un orasel in Jud Calarasi pe directia Bucuresti-Constanta :)
Fundulea se afla la 30 km de Bucuresti pe Dn 3 si mai nou poti sa intri si sa iesi de pe autostrada Soarelui.Quote:
Originally Posted by zappa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Quote:
Originally Posted by mario08 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
sa iti explic ce inseamna JOBS ?
E logic ca se subintelege de la sine; 'orce dth' adica orce e romanesc,la o adica poate instala orce cu conditia ca clientul sa aiba vizibilitate catre satelit,receiver& card valid la orce dth....inclusiv skyitalia,depinde de client,desi....sunt cativa ce se numara pe degete ce au skyitalia cu rec original si ab. cu card valid platit la zi in ro....asa ca; no comment!
ce intelegi tu prin ironie?Quote:
Originally Posted by dream007 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
esti foarte tupeist
ca daca tot ai IQ peste medie ar trebui sa accepti ironii cand nu dai explicatii corecte
ce am spus eu este in ajutorul userilor sa nu se hazardeze sa iti ceara sa instalezi bulsatcom si tu nu ai receptor si cartela pentru asa ceva
dar daca de exemplu eu iti cer sa instalezi antena pe un satelit care se prinde doar in ASIA ... cum faci ? desi te-am mai intrebat odata si nu ai raspuns si ai facut o remarca la acel car de prin caracal
Acum foarte serios daca iti cere cineva sa ii instalezi antena pentru pachetul " Yes " de pe amos si sa stea la bloc... cum faci?
eu cred ca daca ma chinui fac rost de un asemenea potential client
PS:te rog sa crezi ca nu jignirea ta a fost scopul acestui post
maine le mut toate la cosul de gunoi daca recunosti ca ai gresit si iti schimb titlul acestui topic
Quote:
Originally Posted by andres [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
pa mai @spaniolul alias @instalatorul alias alte nu mai stiu cate clone poate ne inveti tu cum se prelucreaza materia cenusie ca asta nu am auzit pana acum. poate nu ai inteles bine, daca nu te facem de cacao cum te face kb pe rdi nu inseamna ca trebuie sa ne faci tu pe noi. apropo cand ai invatat iar romana?
PRELUCRÁ, prelucrez, vb. I. Tranz. - A expune, a explica, a analiza
restul e off si cred ca faci o confuzie!!
@ horatiu si zmeura
m-a deranjat faptul ca in loc sa faci un comentariu util, ai facut o ironie care nu este benefica nimanui !!!
atat si nimik mai mult .