Re: Nou utilitar : CCcam lines manager
Ar fi foarte utila o optiune de verificare a sintaxei liniilor. Ma refer la faptul ca uneori se poate intampla sa nu observi un spatiu lipsa sau pus aiurea. Ar fi de ajutor mai ales pentru incepatori.
Re: Nou utilitar : CCcam lines manager
Nou Update : ver 1.2
Acum aveti posibilitatea sa verificati toate liniile C si F din CCcam.cfg.
Programul va verifica sintaxa liniilor : spatii puse in plus, hostul daca e bun, caractere nepermise, si multe alte greseli care pot aparea atunci cand introduceti linii manual.
Cred ca va fi ideal pentru incepatori mai ales. Pentru ca asa au posibilitatea sa verifice daca au gresit ceva.
Dar si pentru cei avansati cu multe linii .. .cred ca stiti deja cate probleme va poate face o linie scrisa gresit.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Multumesc delta2k2 pentru suport si teste
Re: CCcam lines manager v1.2
Cu toate ca nu am primit nici un comentariu la versiunea precedenta.
M-ar fi ajutat foarte mult sesizarile voastre.
Au fost cateva buguri , pe care nimeni de aici nu le-a sesizat, eu continui cu o noua versiune.
Deci download aici : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Raman recunoscator tuturor celor care vor si au timp sa posteze un comentariu , sesizare sau reclamatie. Numai asa pot corecta din erori si aduce imbunatatiri.
P.S. rog un admin sa modifice linkul de download din primul post cu aceasta vresiune. Multumesc
Sal.As dori sa incerc acest program pentru mine ca si incepator dar la configurare la Your Dyndns,no-ip,ip public nu stiu ce trebuie configurat.Multumesc
@ ecokey..
ce face versiunea 1.3 in plus de 1.2 ?
imi permit eu sa-ti raspund ... s-a rezolvat un bug cel cu gestionarea corecta a virgulei dupa 0:0:1,
un super program care nu trebuie sa lipseasca nimanui :drinks:
ok,
merci pt raspuns...:drinks: