[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu stiam daca s-o pun aici sau la satellite news :)
Printable View
Nu stiam daca s-o pun aici sau la satellite news :)
e de news stirea, bravo lor
..............
Ii tare racheta asta, parca-i din filmele sovietice din anii 50.
Si cine o sa o zboare cu ea ? Dumitru Prunariu ?
Nu importa designul,principalul e sa atinga tinta ;)
Please no offence, dar sincer am mari indoieli ca ai inteles ceva. Dar daca totusi postul s-a dorit a avea o urma de umor negru; iti raspund:Quote:
Originally Posted by tesseract [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
"O sa zboare un membru PSD .Este singura promisiune electorala a lui Geoana care a mai ramas nerespectata."
pai degraba seamana cu un prezervativ sau cu un vibrator deformata pentru femei isterice:gathering::gathering::gathering::drinks::oops:
@netcity,
klar ca postul meu nu trebuie luat in serios, dar daca stam si ne uitam mai atent, raketa asta arata ca o piesa de muzeu...hai...zi ca nu-i asa...
Eu inteleg ca oamenii si-or dat silinta ( si ce e mai bine e ca au facut-o pe banii lor si nu pe cei ai contribuabililor ) dar produsul lor e ceva ce nu va trebui la nimeni. E un fel de tren cu aburi ai erei spatiale. Or redescoperit ceva ce era de mult cunoscut. Cine crezi ca-si va lansa sateliti cu racheta asta ? Kongo, Burkina Faso ... poate, Europa isi lanseaza satelitii cu Ariane 5. Hai noroc. :cheers:
Ma eu cred ca au furat Tubulaturile de la Cernavoda de la Centrala Nucleara.:gathering::gathering::drinks:
praștie ca s-o lansăm avem?
nu contează cum arată, contează să meargă. zic eu.
Mai sa fie...pare coloana infinitului + ca e si aerodinamica...sant sigur ca la "volan" e Brancusi!.........
Bineinteles ca postul nu trebuie luat in serios. Noi romanii ne pricepem si ne dam parerea la tot ce misca si ce nu. Este specific poporului nostru sa nu avem incredere in ce facem. La fel a fost privit si efectul Coanda la vremea lui, de catre "o parte din clasa academica".Quote:
Originally Posted by tesseract [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Bineinteles ca proiectul nu foloseste nimanui. Doar pentru Google Lunar X Prize, o misiune in valoare de 30 de milioane $. Care Google, apropo are un venit mai mare decat PIB-ul tarilor Kongo si Burkina Faso impreuna.
Stiti bine ca nu imi place sa intru in polemica cu nimeni. Dar de ce sa nu privim cu optimism produsul romanesc ?
PS Scuze daca am fost un pic acid.