-
Dolce programe FTA
Salve! Va rog frumos sa-mi spuneti daca pe receptorul Dolce, Kaon parca, se poate pune un patch, doar pt. a debloca accesul la programele FTA!?
Sau cu JTAG!?
Mentionez ca receptia sa ramana legala cu abonament si cartele, doresc doar adaugarea programelor FTA de pe Hotbird prin antena suplimentara cu diseq.
Multumesc mult!
-
Re: Dolce programe FTA
Dolce are coship nu kaon,kaon si coship sunt doar la boom,cum am raspuns si dincolo raspunsul este NU!
-
Si daca ai terminat contractul cu ei si ai ramas cu receptorul, cum poti viziona programele FTA??
-
Tare mi-e teama ca nu poti.
-
Ar fi fost frumos ca legea care se aplica la operatori de telefonie mobila care la inchierea contractului sant obligati sa-ti DEBLOCHEZE GRATIS telefonul sa se aplice si la DTH-uri.Atunci sa vezi jale pe cei de la Boom; Dolce;Focus...:):dance:.Incerca cu o plangere la oficiul pt. protectia comsumatorului (la urma urmei daca ai respectat contractul si receptorul e al tau ar trebui sa ti-il deblocheze) :asa ramai cu o conserva si chiar nu ai ce sa faci cu ea (se vand cu 50 lei bucata pentru telecomanda si placa de alimentare )
-
Odata ce renunti la abonament receptorul devine inutilizabil, deoarece este blocat prin soft sa nu permita receptia canalelor tv, chiar si a celor FTA, in lipsa unui card valid. Chestia cu OPC-ul nu stiu daca tine, in obligatiile contractuare nu este stipulat ca dupa incetarea contractului sa iti resofteze receptorul. Plata acestuia a fost "recompensata" de DHT prin gratuitatea anumitor servicii in momentul incheierii contractului si implicit pe toata durata acestuia(de ex. facturarea unui singur abonament la 2 TV) , deci sansele unei rezolvari pozitive sunt diminuate considerabil.
-
Pai daca al doilea sau al treilea receptor l-am cumparat unde recompensa!? ([Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ) de vreme ce platesc chirie la receptor!?:agresiv:
-
Nu ai inteles "dulcegaria", oferta spune ca tu platesti un singur abonament la pachetul de baza contractat si poti folosi pana la 4 TV, iar acesta reprezinta un exemplu de "recompensa". Normal ca aici realitatea este putin denaturata, plata abonamentului la celelalte receptoare poate fi considerata ca este substituita de contravaloarea conservei (59,50 € cu TV), iar acea taxa de 3,7 euro/luna cu TVA, ei o numesc Tarif Tehnic si nu chirie, deci iti vinde receptorul dar esti scutit de plata abonamentului pe rec. 2, 3 si 4. Din acest motiv ar trebui calculat costul real al abonamentului pe toata durata contractului si nu sa ne lasam atrasi de frumusetea reclamelor, tot in categoria "atentionari" intra si reducerea acordata in primul an de abonament. Deci mare atentie sa semnam in cunostinta de cauza contractul si scuze pt. offtopic.
P.S. Alt exemplu de "bonus" :
Pentru primele două receivere tariful tehnic nu se percepe.
-
Am reziliat contractul la termen si fara dataorii fata de ei. Receptorul pe care il am a fost achitat de mine integral.
Il pun pe satelit si nu prinde nik. Cele de la Digi te lasa sa prinzi FTA-uri, Dolce nik.
Multumesc.
-
prin vanzarea receptoarelor vor sa te fidelizeze in reteau lor ...asta e ideea
de asta e bine sa faci abonament unde iti dau ei receptorul si nu il cumperi tu pt ca nu sunt bune
daca tot vrei sa cumperi un receptor il cumperi separat si pui cardul in el ...gen echosmart sau Dm 500 pe linux( sau o clona de DM ===> soleron sau optibox500...etc)