as vrea sa iau un receptor si as vrea un sfat pt Dreambox DM 500s ce are si ce nu are si ce pot faca si ce nu va multumesc
Printable View
as vrea sa iau un receptor si as vrea un sfat pt Dreambox DM 500s ce are si ce nu are si ce pot faca si ce nu va multumesc
Are tot ce ti-ar trebui shi pentru sharing, decodari, ushor de instalat, ushor de lucrat cu el, e pe Linux.
Dar minusul lui, dupa parerea mea foarte semnificativ, este ca nu receptioneaza DVB S2, adica televiziunea care se implimenteaza acum tot mai insistent in lume - HDTV nu va putea fi receptionata cu el. Daca vreai shi asha ceva ia-ti mai bine, din categoria aceasta, Dreambox 800 HD sau altele compatibile cu HD. Asta e parerea mea shi sfatul meu.
E ca si cum ai intreba ce diferenta e intre un trabant si mercedes,logic ca merita din plin!Quote:
Originally Posted by 1966dan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
De unde cumparam receeptorul DREAMBOX DM 500 ?
Sunt magazine aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ,unde gasesti un Optibox sau Soleron si mai sunt site-urile de licitatii.Altfel poti pune si un anunt la shop si astepti.:)
Original oricum e greu sa gasesti,asa ca trebuie sa te informezi bine legat de ce imagini vei folosi pe el.
Bafta la cumparaturi.
Salut, dreambox 500s ( original ) , nu se mai fabrica de ccca 2 ani , doar daca gasesti second hand . Poti cumpara dm 500 + , e mai scump dar si cu memorie mai mare ( posibilitate de a pune mai multe emu , plugins etc ). bafta .
Dreambox 500 mai poate vedea 'jiji' dupa noua norma de codare ?
Cati bani merita Dreambox 500?
vede shi e in jur de 100 S.
daca stii RSA si BK-ul cardului , da . daca receptorul este in share iarasi este posibil sa mearga .Quote:
Originally Posted by Ciupanezu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
daca iti place sa traiesti periculos o clona costa cam 350-380 ron daca vrei original gasesti numai SH si depinde de starea aparatului si de cat de bun negociator esti , din cate am vazut preturile se invart in jurul la 450 ron la originale SH.Quote:
Originally Posted by Ciupanezu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Clone ieftine, vin cu mac original, am luat una acu trei luni si merge perfect cu nemesis nu m-am riscat inca cu gemini.Quote:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sanatate
de pe site-ul ala ai cumparat receptorul? cat a fost pretul final?cu transport...
Cu tot cu transport m-a costat 84,29 €, poti sa alegi varianta de transport care iti convine ai mai multe optiuni.Plata prin PayPal.
Sanatate
Eu am cumparat dm500 clona in iulie,am platit 420 lei adus acasa, am testat toate imagini pt dm500 (nabilo darkstar2,nemesis,sif team 1.93,pli)dar acum am ramas pe gemini 4.40 si functioneza perfect cu cccam2.09.
Daca vrem sa legam 2 TV la DM 500 si in acelasi timp sa urmarim 2 programe tv diferite puteti sa-mi spuneti cum procedam?