-
buna probleme cu h-h
de vreo doua saptamani am probleme cu h-h se blocheaza pe sateliti sau se opreste intrun loc si nu mai vrea sa plece de acol ,ieri mam trezit cu ea la vest dupa 8o marcaju de pe ea si nu mai vine inapoi ,am schimbat softu in rec si ma gandesc ca ii de la acesta am rec strong4401 ,am desfacut h-h lam facut iapoi si mam trezit ca sa oprit acum la est dincolo de marcaj 8o ce pot sa ii fac sa o aduc iar la linea de plutire va rog un sfat multumesc
-
Re: buna probleme cu h-h
da-i un reset,manual nu merge de la motor sa-l muti?daca totul e k in setarile de la rec atunci problema e de la soft
-
Zi ce model de motor H-H ai. La receptor intrebuintezi disez1.2, parca acest receptor nu are usual.
-
h-h 2100 la vest se opreste la limita dar la est sare pesre limita iam activat limita dar tot deageaba si nu mai poate fii adusa inapoi decat desfacut h-h poate ma ajuta cineva va multumesc
-
Limita ai facuto mecanic pe motor sau pe receptor. Motorul strong h-h DM2100 merge peste 80 de grade. Dupa ce trece peste limita ai incercat sal revii cu butoanele de pe motor, manual sal invarti.
Incearca sai resetezi memoria motorului, ai el tine minte pozitiile pe langa receptor, il resetezi asa ca ai acolo o gaura mica langa ledul care arede, bagi o scobitoare si incepe sa palpaie tii apasat pana nu se face ledul iarasi verge si memoria e resetata.
O paranteza:
Zici ca trece de limita, el are un limitator mecanic care se poate seta si de acolo, tu cind lai deschis nu cumva iai scos limitatorul mecanic?
-
buna l-am resetat de pe gaurica dar nu vrea o intrebare unde ii limitatoru mecanic daca nu te superi in en h-h multumesc
-
Da in motor, sub hartia de langa gradaj. Ai 2 limitatoare mecanice, unul de est si unul pe west, din fabrica ele sunt luse la maxim, dar tu le poti regla.
-
-
dupa ce pui limitele mecanice, incearca din buton sa invarti motorul sa vezi daca se opreste unde ai pus limitele.
-
am desfacut h-h si sub discu de plastic are limitatoarele ,limitatoru de la est ii praf cine imi poate spune unde pot gasii asa ceva sau cine are un h-h 2100 ce nu mai are nevoie platesc taxele postale
-
Uh, mai scriemi un mail dupa data de 5 ianuarie si poate te rezolv eu.