Preturi din Euro de la 01 ianuarie 2009
Prezentare pachete AKTA Satelit
incepand cu data de 01 ianuarie 2009
Pachet
Oferta standard
Baza 5.99
Energy 2.6
Evolution 2.6
MaxPack 4.3
HBO 3
Cinemax 2
PachetOferta promotionala
Extra Practic (Energy + Evolution) 4.3
Extra Total (Energy + Evolution + Maxpak) 7.6
Toate preturile sunt in EURO si nu includ TVA.
Preturile pachetelor Energy, Evolution, MaxPak, Extra Practic si Extra Total sunt aditionale abonamentului Baza.
Pentru continutul pachetelor de programe vezi pagina [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Oferta de Echipamente
Echipament Instalare Activare Ab. baza
Custodie 0 0 22 EUR 5.99
Card AKTA 0 0 11EUR 5.99
KIT** cumparat 80 EUR 0 0 5.99
Receptor+card 55 EUR 0 0 5.99
cumparate
* se aplica in limita stocului disponibil la dealer
* nu se aplica pentru echipamentele AKTA High Definition
**KIT-ul este compus din: antena + LNB + receptor + card; pentru preturile echipamentelor, vezi pagina de [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Toate preturile sunt in EURO si nu includ TVA.
Abonatii AKTA Satelit care opteaza pentru oricare pachet suplimentar extrabaza beneficiaza, pentru primele 6 luni, de 50% reducere din valoarea pachetelor suplimentare alese!
Activarea este gratuita pentru clientii noi cu echipament in custodie si care opteaza pentru pachetele Extra Practic sau Extra Total!
Re: Preturi din Euro de la 01 ianuarie 2009
pai atunci o sa fie scumpire nu gluma la AKTA si cand ma gandesc ca mai am un an juma de contract :lol:
da, o sa fie cam nasol cind euro o sa trece peste 4 ron....asa spune toate ziua la money channel...ca leu o sa se deprecieze rau de tot in anul 2009.Sunt curios cind o sa incepe sa scade euro si sa urca dollar daca o sa schimba pe moneta cu dollar......
oricum o sa fie o scumpire de cca 6 ron si ceva la abonamentul de baza :lol: asta este nesimtire pe fata furt nu gluma :comp:
stai sa vezi in putin timp toti o sa face pe preturi in euro....nu cred ca o sa stau sa pierde din prabusirea lui leu.....singur care o sa pierde o sa fim noi...
pai doar nu ai vrea sa fie in pierdere ei cand ei nu stie cum sa tyraga de la client.Obligat ca era necesar sa faca peturile in euro atita timp cat leul se depreciaza pe zi ce trece .
S-a scumpit peste tot in UE. Ce doar noi n-om fi mai prosti sa reducem pretzul.
Pret in euro calitate in rupii cam asta ne ofera megaoperatorii.
Nu disperati suntem romani si ne-am obisnuit cu ideea!
cred ca incet incet renunta la programe :comp: o sa avem in baza 10 programe din care 6 sunt ale tvr-ului :gathering:
Eu am abonament AKTA si VA intreb : DE CE DOMNILOR DIN CONDUCEREA akta ATI SCOS CEL MAI BUN PROGRAM TV NATIONAL GEOGRAFIC . Credeti ca merita inlocuit DA VINCI LEARNING ?CE surprize ne mai oferiti ? Abonamente in EURO?
nu degeaba a vindut prigoana actiunile la defunctul MAX.
Quote:
Eu am abonament AKTA si VA intreb : DE CE DOMNILOR DIN CONDUCEREA akta ATI SCOS CEL MAI BUN PROGRAM TV NATIONAL GEOGRAFIC . Credeti ca merita inlocuit DA VINCI LEARNING ?CE surprize ne mai oferiti ? Abonamente in EURO?
NATIONAL GEOGRAFIC a fost scos din toata reteaua DCS deci si AKTA cereau bani prea multi pe abonat si nu era rentabil
si ai ghicit din 2009 abonamentele for fi numai in Euro:tv:
sa pune cineva sa raspunde la telefon si dupa sa mareste pe abonamente....
am inteles k pe client in costa si taxa de activare 50 euro..asa este ?
salut ai inteles gresit , taxa de activare era asta vara :
- pt. cartela conax 20roni si
- pt. cartela via 50roni
una este 50roni si alta 50euro , deci o diferenta de la cer la pamant , amandoua monele au cate un 50 in fata