Nu shtiu ce s-a intamplat cu telecomanda, dar se tasteaza neintrerupt butonul 4, cand o conectez incepe a se tasta 4444 4444 4444 444 44 etc. adica merge numai canalul 4, 44, 444, 4444 in rest nimic, nu se schimba... :!:
Printable View
Nu shtiu ce s-a intamplat cu telecomanda, dar se tasteaza neintrerupt butonul 4, cand o conectez incepe a se tasta 4444 4444 4444 444 44 etc. adica merge numai canalul 4, 44, 444, 4444 in rest nimic, nu se schimba... :!:
Ti-a ramas tasta 4 apasata, sau a prins ceva sub buton si face contact aiurea. Desfa-o cu atentie si cu o bucata de carpa curata cu putin spirt sterge cu grija cablajul pe fata cu butoanele, si tastele pe punctele unde fac contact si va merge ca unsa. Succes !!
Am shters-o cu atentie, dar tot asha face - 4444 4444 4444 etc... Poate e gata, s-o arunc?
Problema ar putea fi din cauze electronice sau mecanice.
Alimenteaza telecomanda fara sa o asamblezi. Pur si simplu desfaci carcasa si alimentezi placa cu componenete (tii bateriile cu mana).
Daca problema persista incearca sa te uiti cu atentie in zona contactelor a cifrei 4 de pe placa cu componente , sa nu fie vre-un scurt ceva.
La Elstar Oradea mi se pare ca au telecomenzi de dreambox 500 s la pretul de 50 lei. Cel putin asa am vazut eu pe siteul lor. Verifica si zic ca mai bine cumperi una noua decit sa te chinui.Quote:
Originally Posted by vladcarama [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]