Vreau sa iau un receptor hss1160 de la cineva,dar acela nu este propietarul receptorului si nu am informatie despre propietar,pot reactiva cartela ma poate ajuta cineva sa o reactivez?????
Printable View
Vreau sa iau un receptor hss1160 de la cineva,dar acela nu este propietarul receptorului si nu am informatie despre propietar,pot reactiva cartela ma poate ajuta cineva sa o reactivez?????
DA
Ei seria cartelei , mergi la o casierie RCS si acolo poti afla numele detinatorului.
Platesti restanta , pt ca sigur are . Te interesezi daca e in custodie sau nu.
Daca e in custodie , trebuie sa faci rostul si de receptorul dat de RCS in custodie , daca nu , poti merge cu orice conserva si va trece contractul pe tine. Bineinteles dupa ce ai platit restanta primului detinator.
iti va da o cartela noua Nagra 3
Tot ei i-ti va imperechea cardul cu noul receptor. eu asa procedez. mi-a trecut prin mana vre-o 4 carduri . SUCCES !
Problema este ca vreau sa pastrez hss1160 ca sa-i fac operatie pe cord deschis,dac am inteles o sa schimbe si recul sau numai imperecheaza cu recul meu recuperat,tin sa mentionez ca este conserva si cartela dar propietaru ba
,multam pt lamurire @komoddo,dar daca imi da alta conserva sunt mincat ca nu rezista la operatie nu gasesc grupa de singe pt ea
pai atunci cauta-l pe @spartacus pe rdi si-ti spune el amanuntele legate de contract
Mergi la casierie cu receptorul si cardul si le spui povestea (bineinteles ca inafara de operatie).Trebuie sa intrebi mai intai daca e cumparat,altfel il vei avea in custodie.Le spui ca l-ai luat de la cineva care a plecat din tara si nu stii de fapt cine e proprietar,dar vrei contractul pe numele tau.Ti-l trece fara probleme si dupa aceea faci ce vrei.Ai grija ca va trebui sa semnezi contract pe 1 an (cred),deci daca "omori" conserva trebuie sa platesti abonament degeaba inca un an.Cel putin sa alegi popular ca sa stii o treaba si daca iti iese poti trece la alt pachet.
Multam pt sfaturi