regulament pe alte forumuri.
Extras din regulament:
11 - PRECIZARE:
a - Puteti avea maxim 2 anunturi la rubrica de SHOP! Unul pentru vanzare, si unul pentru cumparare
b - Nici un anunt nu se va mai bloca/sterge daca s-a vandut respectivul produs scos la vanzare in thread (sau cumparat, dupa caz) - anuntul ramane in stand-by, pana cand userul care l-a deschis se decide sa vanda/cumpere altceva, caz in care va fi obligat sa-si treaca noile anunturi in threadul deja deschis.
c - Daca un user va deschide un thread nou, desi are deja un thread deschis, i se vor comasa toate threadurile de la Publicitate, iar threadul rezultat va fi blocat pe o perioada de 30 de zile - daca in cele 30 de zile in care userul are threadul de Vanzari sau Cumparari blocat acesta mai deschide un alt thread de Vanzari respectiv Cumparari va primi BAN direct si fara avertisment .
Asa ca ...meditati la ce e scris mai sus,inclusiv la stergerea postarilor.
Re: regulament pe alte forumuri.
eu zic ca titlul spune tot: regulament pe alte forumuri
Deci la noi e ,,parfum ,,sa spun asa fatza de celelalte forumuri si cam asa este,sa stii ca nu am postat din rautate ,ci sa vada anumiti useri care la capitolul vanzare....,,sare calul,,
pai noi asta incercam sa spunem inca de la inceput ca la noi e parfum in toate privintele dar si asa la unii li se pare exagerat
s-ar putea sa fi starnit jarul, sa te tii bine*:)
He,he he!! nu poti sa te abti.....:cheers:
Quote:
Deci la noi e ,,parfum ,,sa spun asa fatza de celelalte forumuri si cam asa este,sa stii ca nu am postat din rautate ,ci sa vada anumiti useri care la capitolul vanzare....,,sare calul,,
parca vorbeste invidia din tine:sorry:
Man ,doar am vrut sa aduc la cunostinta ceea ce se intimpla pe alte forumuri ,regulile de acolo ,sau daca nu postezi o anumita perioada ,vei fii exclus dew pe forum ,sau daca esti nou venit si nu ai postat de minim 3-4 ori nu poti trimite mesaje ,nu este invidie.
Apropo daca tot fiind vorba de asa ceva ,cati useri inregistrati aici si-au adus contributia macar cu ,,BUNA ZIUA ,, imi poti spune , sa nu mai spun in domeniul satelitilor ?
Sant multi care stau la ciuguleala ,ei sant paraleli in domeniu satelitar ,dar au dream si vad tot ce misca datorita unora care ,,hai sa pus si la bunica ,hai si la pisica un dream ca de ...,,
am si prieteni care sant varza la acest capitol.poate doar de un pietroi pe varza murata.
P.S poate sa ma injure cine vrea si se simte cu ,, musca pe caciula ,, de sarbatori am sa fiu cu ,,frigiderul plin ,, :D
Ady macar acum iarna trage si tu o pereche de izmene pe tine ca ti se inrosesc "obrajorii".:clap::clap::clap:
Adi eu inteleg ce ai scris insa nici nu trebuie sa te ingrijoreaza alti. Daca nu incalca regulile si stau cuminti nu are rost sai vorbim de rau. Ca doar stau si ciugulesc e treaba lor. Ca alti sunt habarnisti si vad multe bravo lor, inseamna ca sunt descurcareti, fata de alti care se dau mare dar nu stiu. Parerea mea e mai bine daca esti habarnist doar sa citesti decat sa scrii vreo prostie si toti sa sara peste tine. Nu?