-
ce sa cumpere?
Fratele meu vrea sa achizitioneze tot ce trebuie pentru a vedea canale de pe satelit.
1. Offset
2. Convertor
3. HH
4. Receptor > aici care e mai bun DREAM sau alt fel de receptor?
Poate cei mai exprimentati o sa detalieze daca au timp
MULTUMESC ANTICIPAT
-
Re: ce sa cumpere?
Salutare!Imi spuneti va rog si mie ce ar trebui sa aleg intre Humax,Strong,Dreambox si Kaon?Si daca e una dintre marcile astea,ce model se merita sa-mi iau.
Tot am auzit de Dreambox 500s.E chiar asa de bun?Are si ceva optiuni pentru decodare?Ce mai poate face?Mai pe romaneste va rog...:)
Multi dintre voi spuneti ca oricum in share se pot vedea aproape toate programele.Va referiti la cele ce se vad pe anumite saituri sau anumite playere de net sau exista o alta metoda prin receiver?
Va mutumesc mult.
O seara placuta tuturor!
-
Dreambox 500 sau variantele copiate : Optibox ; Soleron ; Inetbox 300
Share foloseste prin internet un card de decriptare din alt receptor ; se poate folosi usor un dreambox 500
-
dreambox chiar daca e deja depasita , e o jucarie adevarata care isi merita banii! :)
-
Dreambox DEPASIT? am impresia ca esti pe langa subiect!
Dreambox este un receiver de ultima generatie ce merita fiecare banut indiferent ca este SD ori HD!
-
scuze ma refeream la dm500 :), si este parerea mea.
-
Chiar si asa,arata-mi un alt receiver care sa ofere stabilitatea pe care o are DM 500,nu este un receiver depasit este doar un model ce nu se mai fabrica deoarece au aparut versiuni mai performante!
-
Din moment ce au aparut versiuni mai performante inseamna ca e depasit.
Legat de treaba asta e la fel de flexibil ca orice alt receiver, datorita linuxului are ceva mai multa libertate si stabilitate ca sistem, dar cel mai flexibil e o placa de PC.
-
Corect.E intradevar depasit,iar celelalte modele mai noi nu mai au problemele care le are 500 (retea,telecomanda,incalzire excesiva).Dar cat timp se mai gasesc receptoare noi (clone) merge.