A configurat cineva un 4100c pe o antena toroidala cu 12 LNB,folosind comutatoareGOLD 4/1?Grupand cate 4 sateliti comutatoarele recunosc doar 3.Ce alte comutatoare pot folosi,din ce se gasesc la noi? Mersi .
Printable View
A configurat cineva un 4100c pe o antena toroidala cu 12 LNB,folosind comutatoareGOLD 4/1?Grupand cate 4 sateliti comutatoarele recunosc doar 3.Ce alte comutatoare pot folosi,din ce se gasesc la noi? Mersi .
Nu stiu cum este la Opticum dar eu la Echosmart in lipsa unui comutator 1/8 am legat doua de 1/4 la unul de 1/2 si este " ok" intradevar comuta cam greu pe unii sateliti .
In ceea ce priveste receptorul tau conteaza foarte mult cum faci setarile la configurarea antenei in sectiunea configurare diseq. Decat sa te chinui cu cele 4 comutatoare mai bine iti ei unul 1/10 , se gaseste si pe la noi la magazinele de profil.
meniu / instalare / instalare manuala / se alege satelitul / editare (buton verde)Quote:
Originally Posted by elisav [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
primul comutator unde sunt legate celelalte 3 se comanda in DISEQC 1.0 ( A,B,C,D) iar celelalte 3 care se conecteaza la primul se comanda in DISEQC 1.1 ( 1,2,3,4 ) . deci intrari A ii corespunde intrari 1,2,3,4 intrari B ii corespunde intrari 1,2,3,4 ... etc
bafta :drinks:
Problema este ca nu apare Diseq1.0 si 1.1 ci numai Diseq1.2.Am reusit sa pun pe un comutator8/1,dar totusi as dori o configurare in cascada.Mersi fain pentru sugesti.
Nu stiu daca iti este de ajutor dar cred ca aici aveai toate detaliile care iti trebuie cum sa aranjezi Multifeed-ul de 12 LNB
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]