-
lumea admin
pai fratilor a inchis topicul de mai jos snow '
nimeni nu a mai putut zice nik
Apoi un alt admin mai zice ceva...din nou nimeni nu mai poate zice nik
mai vine un admin ,zice si el de unele si iar toata lumea mucles!
Pai atunci 99% ar trebui sa fim admini ca sa scrim pe forum
Si ca sa inchei ,in spiritul adevarului ASA CUM IL VAD EU
Domnul Snow categoric esti implicat(financiar sau nu) in sectiunea shop .
"stai calm, se rezolva. pana atunci documenteaza-te si cumpara un cablu. neaparat cablul nu trebuie sa-ti lipseasca!!!" asta zice snow
"o sa ai tot ajutorul din partea noastra, promitem." Asta zice @djtatty (vinzatorul din fata )fix sub postarea lui@snow
Care PROMITEM BRE? @djtatty??? NE LASI ???
om fi o turma de fraieri poate ...
Nu mai inchideti topicuri aiurea (tot tu zapada)Si-i mai iei si dreptul aluia de a intra pe forum
Vorbiti cu oamenii si nu dati pareri la care nu pot raspunde decit moderatori
Nu inchei inainte de ai-i multumi adminului Einstein pt diplomatie!
-
Re: lumea admin
Intamplator am avut unele relatii cu cei doi de mai sus si tin sa te anunti ca pentru a nu stiu cata oara iar dai cu bata in balta.Daca iar incerci sa sugerezi ceva afla ca unul e de prin Arges si celalalt de prin Bacau,asa ca eu nu vad legatura.Pai zi si tu,cum sa nu inchizi asemenea aberatii?Auzi acolo "CATEGORIC" si vii cu un post desupra altuia?
In rest ce raspunsuri mai vrei?Citeste aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] si gata.
Inca o data,sectiunile tehnice sunt larg deschise,de ce va luptati pe shopul ala?Sunt deja al doilea moderator care propune inchiderea lui.
-
Datorita functiei pe care o am pe acest forum si a regulamentului, nu-ti pot spune parea pe care o am despre tine. Imi doresc nespus insa, si-ti doresc, ca toata viata ta sa castigi cat am castigat eu financiar din sectiunea shop si din ajutorul dat altora.
"Oamenii" ca tine, ma fac sa-mi fie lehamite de acest hobby.
Domnule Stal, incepand de azi n-am sa ma mai obosesc prin ati mai raspunde ceva.
-
"Orice atac (nefondat si nesustinut cu probe) impotriva unui membru al forumului sau moderator, admin se pedepseste cu avertisment sau ban in functie de gravitatea faptei si editarea/stergerea/ inchiderea postului."