Viasat 5E N*S OK pe Truman
Se pare ca echipa de dezvoltatori soft Truman au luat-o inaintea altora si au integrat in noile softuri algoritmul de decriptare N*S (stim ca nu e N*S pur, dar e ceva).
Testat pe Opticum 4050C cu soft Truman 1.2.58 si pe Yumatu cu soft Truman_5105_House_2.4.51.
Merg urmatoarele canale din pachetul Vias*t:
TV4, SVT2(toate regionalele), SVT1 (toate regionalele), DR1, DR2, ZTV.SE, 24, Barkanalen, 3+Baltics, TV3Latvia, TV3+, Viasat4, TV3 DenNorSto, TV3(toate reg), NRK1, NRK2, NRK super, TV7, TV2 (toate reg),.
Interesant ca e integrat si noul sistem de key N*S in meniul de k*y unde se pot introduce key de Pre*iere si Viasa*t.
Re: Viasat 5E N*S OK pe Truman
Ai dreptate, la capitolul receptoare cei de la Truman sunt cu un pas inainte, acum o luna insa aparuse modulul NDS pt vPlug ce permitea decodarea respectivelor programe . Sa vedem ce va urma .
Primi la receptoare au fost Azbox, dupa care Openboxu...si acuma e si la Truman....
Vreti sa spuneti ca un Opticum 4050C vede 5 Est (canale nordice), ceea ce nu se intampla pe un receptor de linux? Adica pentru Opticum exista key si ptr DM500 nu? Cum asta?
Exact! Si nu e vorba numai de key ci de integrarea algo N*S in noile softuri.
Am inteles cat de cat. :) Pai cum de pe Opticum se poate iar pe DM nu (nu inca)?
sal,face autoupdate pe 1w cu noul soft care deschide 5e?
Quote:
sal,face autoupdate pe 1w cu noul soft care deschide 5e?
Face,dupa cateva secunde
Quote:
Primi la receptoare au fost Azbox, dupa care Openboxu...si acuma e si la Truman....
Eu am un Optibox care se pare ca este o clona a Openboxului 750.
Am versiunea de soft 1.17.16 dar n-am vazut ceva legat de NDS.
Optiunea cu NDS e valabila pentru alte receptoare Openbox ?
acum merge sau nu TV4, SVT2(toate regionalele), SVT1 (toate regionalele), DR1, DR2, ZTV.SE, 24, Barkanalen, 3+Baltics, TV3Latvia, TV3+, Viasat4, TV3 DenNorSto, TV3(toate reg), NRK1, NRK2, NRK super, TV7, TV2 (toate reg),.
peopticum?:D
Quote:
acum merge sau nu TV4, SVT2(toate regionalele), SVT1 (toate regionalele), DR1, DR2, ZTV.SE, 24, Barkanalen, 3+Baltics, TV3Latvia, TV3+, Viasat4, TV3 DenNorSto, TV3(toate reg), NRK1, NRK2, NRK super, TV7, TV2 (toate reg),.
peopticum?:D
Eu am verificat si merg DR1si2,SVT1si2,Barkanalen,3+B si3+(11958),TV3+,TV3si6(11420).Restul nu le-am verificat
Quote:
Eu am verificat si merg DR1si2,SVT1si2,Barkanalen,3+B si3+(11958),TV3+,TV3si6(11420).Restul nu le-am verificat
elisav itimerg cu soft truman sau globo?:sorry:
mai adaugi ceva sa mearga?
Quote:
elisav itimerg cu soft truman sau globo?:sorry:
mai adaugi ceva sa mearga?
Merg si cu truman si cu globo ,cu chei loate de pe [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] de la sectiunea globo.Trebuie logare,dar zilnic apar actualizari de chei.Succes
da chiar merg am incercat si eu
problema e cand merg videogarzile(viasat) atunci in meniu dispar bizzurile:sorry:
exista vreo solutie?