SETTINGS @OTHEITIS 42E-30W v 0.1
Asta e prima versiuna de settings @otheitis v0.1 Acopera pe pozitii 42E-30W.Sper in viitor sa ajung pina la 75E.In curind asta versiuna o sa fie online si la sifteam panel.Asa cine are sifteam firmware poate sa il face download direct.In urmatoare versiuna o sa verific toate canale,si o sa sterg sau o sa adaugez ce e nevoie.Si in plus o sa fixez pe plic WEST HD (cu canale HD de la 1W-30W) si EAST HD (cu canale HD 5E-42E).La versiuna asta am adaugat pe FTA Austria/Swiss in 19.2E,pe DIGI RO la inceput pe hellassat greek chanels,pe HD canale in pozitia 1w care am uitat.Pe plic MEO la 30W si multe alte.Sper sa va place!Cine vrea sa ajuta sa trimite un email la [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
**La sky uk ma lipseste niste canale din cauza ca nu am semnal.Daca vrea cineva care are semnal bun la Sky uk sa face un scan si dupa sa ma trimite la email pe DB.db.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Settings @otheitis 80E-30W v0.2 NEW!!!
@otheitis settings de la 80E-30W versiuna 0.2 de la 08/11/08
Multumesc mult pe Don TUBE pt ajutor pt pozitii 45E-80E.
Daca cineva vrea sa ajuta sa trimite un email la :
la aceas versiuna o sa gasim in plus pe pozitii 45E pina 80E si provider de la fiecare satelit.
"In curind asta update o sa fie online si la sifteam panel"