Nu credeti ca ar trebui facut asa ceva?
Incercam si noi sa ajutam mbox, poate chiar sa trecem la cele mai noi versiuni.
Printable View
Nu credeti ca ar trebui facut asa ceva?
Incercam si noi sa ajutam mbox, poate chiar sa trecem la cele mai noi versiuni.
Noua versiuna are niste bug inca.Astept sa se stabilizeze situatia si dupa cred ca o sa facem se sectiuna pt mbox schimb....
A aparut sectiune de mbox la [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] !
Super, pamantul se invarte !
Super!Saptamana viitoare testez si ultimele versiuni si in funcie de cati ne adunam mai vedem.;)
Am vazut multi useri care folosesc deja 0019.
Cu putin efort se poate trece la ultima versiune si acum.
Probabil ca eu nu voi face niciodata un server MBOX din simplul motiv ca am cerut ieri intr-un post ca sunt dispus sa testez cu 2-3 persoane.
Din lipsa de "ofertanti" sau cred ca toti aveti deja majoritatea operatorilor(care merg) in dist1 rama la testul de 3 boxuri cu gbox si 1 cu mbox pana maine si apoi incarc CCcam si pe asta si o vand.
Ce sa zic in plus...nimic.
Pai eu nu vad nici un post.Uite si tu aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] si spune unde apare ca vrei sa faci schimb de linii,ce local,ce versiune de mbox,etc?
Fiind vorba
doar de un simplu test 24/48 ore sunt dispus sa testez ce versiune vreti voi cu/fara gbox iar localul nu cred ca are importanta asa de mare fiind un local destul de utilizat pri europa mai putin folosit in romania. In jur de A3 maxim cu ceva dist 1/2 disponibile sa-mi fac si eu o idee.
Versiunile sub 0015 inclusiv se pot lega de gbox,deci poti testa cu linii din gbox.Daca vrei sa testezi versiunea 0019 da un PM cu linia,doar ca maine sunt putin ocupat.Luni voi fi online.