buna.. doresc linkuri pt torrenti de unde pot sa iau filme romanesti si/sau in format HDTV, si in special torrenti romanesti. puteti sa ma jutati? Merci
Printable View
buna.. doresc linkuri pt torrenti de unde pot sa iau filme romanesti si/sau in format HDTV, si in special torrenti romanesti. puteti sa ma jutati? Merci
Astea le-ai vazut? [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Sunt cateva si romanesti acolo dar daca vrei locale (transfer mare) nu ai sanse la noi in BM... este unul de care stiu eu dar e pe baza de invitatie...Quote:
Originally Posted by bgvasile [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
cum pot primi invitatie??? chiar nu se poate ajunge la ei???
Faza tare e ca eu am avut acum vreo 1-2 ani cont, inainte de al face privat, si era naspa, nu m-am tinut de el... dar uite ca acum cand e local si cica e ok nu mai am cont... oi incerca sa dau de un amic care se ocupa inainte de el... sper sa merite...Quote:
Originally Posted by bgvasile [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Aveti careva cont pe [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] / Baia Mare BitTorrent Tracker (BMBTT)?
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Quote:
Quote:
Torrenti se numesc fisierele de legatura intre calculatorul tau si site-ul gazda de linkuri (TRACKERE) precum si a calculatoarelor sursa (uploaderi). Pentru obligativitatea de SEED si respect pentru ceilalti downloaderi trebuie sa fii conectat cu clientul torrent si dupa descarcarea fisierelor in cauza, asta iti va aduce ratie si te va feri de warn. Pentru aceasta mai ai nevoie de un program client torrent (azureus, bitcomet, bitlord, utorrent, etc) si un cont activ pe acel site.
Czone, Filezone, Absolutex, Scene links, RSR Sharereactor, Torrentsbits, Bittorent, Hertza, Extreme Share, Westnet, Kartel, Xzone, HD-Bits, Free Share etc.