Cum poti vedea filme pe HULU?
Nu stiu cati dintre voi cunoate acest site [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ,?
Este un site care este valid doar pentru cetateni americani pentru a viziona filmele premiera in stream chiar si cele seriale tv inainte sa apara pe torrenti.Problema este urmatoarea.Chiar daca te vei inregistra nu vei reusi sa vizionezi nici un film.Motiv? Nu ai un IP american.Dar este un truc si pentru asta ca sa poti prosti americani ca ai un IP american ca sa poti vedea filmele.Cine este pasionat ma poate contacta pe yahoo mess. ID.camataru_tr
Re: Cum poti vedea filme pe HULU?
Adica pot vede Prison break mai devreme,chiar as fii interesat:clap:
Quote:
.Cine este pasionat ma poate contacta pe yahoo mess. ID.camataru_tr
deci vrei sa faci pe camatarul :D :lol::gathering::cheers:
Niciodata n-am inteles aceasta curiozitate. Nu tot o saptamana sau cat e intervalul de difuzare astepti? Nu tot asa va fi episodul?
Ia-l ca pe un free up, mi-am exprimat si eu o nedumerire :)
Incearca: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Quote:
deci vrei sa faci pe camatarul :D :lol::gathering::cheers:
nu vreau sa fac pe camataru dar nici nu vreau sa dau de inteles ca cer ceva in schimb.Problema e ca nu este nevoie sa te inregistrezi cum cere acolo ,ca dcaa te-ai inregistrat oricum nu vei viziona nimica deoarece nu este valabil decat pe teritoriu USA.
Quote:
Niciodata n-am inteles aceasta curiozitate. Nu tot o saptamana sau cat e intervalul de difuzare astepti? Nu tot asa va fi episodul?
Ia-l ca pe un free up, mi-am exprimat si eu o nedumerire :)
Da astepti ziua cand este difuzat, nu ca vei vedea prima data sa fie lansat.
Uite aici .Descarcati acest program care va va crea un IP american si dupa aceea va duceti pe siteul Hulu si fara sa va mai inregistrati pe site va duceti la obtiunea MOVIE sau TV in acelasi timp acest program [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] sa fie pe bara de jos de culoare Verde.Nu il inchideti.Odata inchis va fi intrerupta si transmisia sau filmul care il vizionati.
Altceva ce sa va spun .Vizionare placuta.
Nu stiu daca ar merge dar puteti proba cu programul Real player dupa ce lati instalat in pc va creaza un plugin atit pentru Firefox(nu merge cu versiunea 3)cat si Internet Explorer.Va va aparea deasupra palyerului sa faceti Download la filmul vizionat.
Bafta.
Asta ca nu o mai dati in tangouri ca cer ceva in schimb ,ca nu am cerut la nimeni nimica pina acuma.
Turkule eu am facut o gluma , doar stii ca asa sunt eu
stiu ca si tu ai simtul umorului
deci fara suparare:cheers:
Nu ma supar pe tine dar nu vreaus a inteelaga alti mai nasol ca vezi doamne cer bani cum cer alti pentru sharing.:cheers::cheers: