Protejati-va antenele la vant...
Dupa avertizarile meteo, in zilele urmatoare vom fi intensificari de vant. Asa ca ar trebui sa ne ancoram antenele.
Ce mai buna metoda ar fi orientarea antenie paralel cu directia vantului....
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
alte discutii pe aceeasi tema:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Re: Protejati-va antenele la vant...
Mmm-da sper sa nu avem pagube..,
Quote:
Mmm-da sper sa nu avem pagube..,
Eu am pus-o paralel cu peretele blocului(am vedere pe S-V si-mi vine cam pe Amos)Cind sint rafale de vint parca vibreaza mai putin(iar daca e dupa 12noaptea ma uit si la Supermusic =)) )
Question.In cazul in care un vant puternic deregleaza o antena cu montura HH,aceasta din urma trebuie reglata din nou,revenind la pozitia 0 sau cea mai sudica?Nu prea ma pricep la monturile HH si de aceea intreb pe cei mai avizati.
Thx.
Quote:
Question.In cazul in care un vant puternic deregleaza o antena cu montura HH,aceasta din urma trebuie reglata din nou,revenind la pozitia 0 sau cea mai sudica?Nu prea ma pricep la monturile HH si de aceea intreb pe cei mai avizati.
Thx.
Nu neaparat,decit daca antena sau H_H-ul nu au avut strinse bine suruburile de prindere,totusi in cazul in care se observa o mica scadere a semnalului in urma unei furtuni cel mai indicat este ca H_-hul sa fie repus din nou pe satelitul sudic si facute rectificarile de rigoare.
Tot patitu-i intelept ...
Nu-i de gluma.
Grindina de acum trei saptamini mi-a crapat un lnb Alps.
Cine nu crede poate primi poza.