Folosesc cccam 2.08 si newcs1.50 ,am jijifer si as dori printr-o interfata Pheonix sa mai pun un TVR la lucru.........exista aceasta posibilitate?
:cheers:
Printable View
Folosesc cccam 2.08 si newcs1.50 ,am jijifer si as dori printr-o interfata Pheonix sa mai pun un TVR la lucru.........exista aceasta posibilitate?
:cheers:
Nu cred.Cardul TVR nu functioneaza cu CCcam si nici cu Newcs + CCcam.Am testat cu toate variantele de CCcam de la 2.0.0 la 2.0.9 si nimic.Poate cu o noua versiune se va rezolva ceva.
Nici o solutie nu se intrevede?care aveti TVR in shar pe cccam?
cum (cu ce) se poate citi un card tvr in dm500 sau nu merge deloc?
Cartea tvr merge numai cu gbox,cu mgcamd/newcs testat de la mine.Cu ccam nu merge cu mbox o sa merge in viitor.
Cardul il citeste si decodeaza gbox 2.1b insa nu vrea sa faca si reshare din cate am vazut.Quote:
Originally Posted by gigi_cu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sa speram ca 2.1.11 va rezolva problema
2.1.11???...asa se cheama urmatoarea varianta de CCcam?...sau intre ele mai sunt vreo 10 versiuni?:lol:Quote:
Originally Posted by lucrad [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
cccam 2.0.11
scuzeeeeeeee, viteza.................clar ca tu ai dreptate!!!Quote:
Originally Posted by mondo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Cardul merge in CCCam, problema e ca nu stie CCCam sa ceara key pe TVR, ar mai fi si problema schimbarii CAIDPROVID.
Daca folositi client IncubusCamd (pt kathrein si Ipbox) merge perfect TVR pe protocol CCCam, din sh@re din cardul de MAX.
confirm si eu asta....