Nu se shterg unele fishiere de pe HDD
Nu shtiu ce s-a intamplat dar o multime de fishiere de pe hard disk nu se pot shterge apare aceasta eroare shi inscriptie [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Oare ce sa fie? Virushi nu sunt... Am scanat cu Nod32
Re: Nu se shterg unele fishiere de pe HD
Cum ashi putea sa le shterg altfel???
Incearca aici: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Poti sa faci si un System restore...
Am incercat cum scrie acolo, am facut bine shi a ieshit pana la punctul: At the command prompt, use the Delete command to remove the file, and close the command prompt - nu shtiu cum sa-l fac shi nu se shterge.
pai acolo treb sa-i dai comanda :
del <nume fisier>
ai dat aceasta comanda si tot nu sterge ??
del/? pentru help si citeste despre comanda
dar poate ca problema ta are legatura cu ceea ce scrie aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
foloseste programul cclener (il cauti pe google)
si stergi registii ne utilizati , vechi
poate ajuta
sau sa ii schimbi denumirea inainte de a sterge
dar daca folosesti cclener , dai un restart si poate poti sterge apoi ce vrei tu
sfatul meu prietenesc repune windousu:)
DA... si ar trebui un format si un test de suprafata...posibil acolo sa fie ceva BAD-uri.
Nu il trimiteti direct la solutia finala!
Quote:
pai acolo treb sa-i dai comanda :
del <nume fisier>
ai dat aceasta comanda si tot nu sterge ??
del/? pentru help si citeste despre comanda
dar poate ca problema ta are legatura cu ceea ce scrie aici
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
La comanda se scrie:
prima data se alege diskul sau partitia (ex: D: enter), apoi:
cd <numele directorului in care se afla fisierul Checkers> enter, apoi se scrie: del checkers.<extensia>
E modul DOS de stergere a fisierelor!
Dupa numele fisierului poate fi un troian sau virus!
Exista si softuri ajutatoare:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Daca nu reusesti apeleaza la solutia finala!
Re: Nu se shterg unele fishiere de pe HDD
l-am trimis la solutia finala de ce,nu e usor ptr ce-l ce nu cunoaaste in totalitate tainele wind chiar si superficial,in task manager treb avut grija ce programe opresti,un system restore nu e o solutie salvatoare(poate fi dar pe termen scurt)folosirea de programe gen cleaner registry nu o recomand ptr ca nu poti fi stapan pe acel program si ar mai fi de spus,in concluzie cand un wind incepe sa dea erori indiferent de natura lor(erori datorate wind nu alt gen de erori)ceva nu mai merge cum mergea:).toate astea se pot face manual insa aici treb cunostinte adanci:)de acea recomand repunerea os
un sfat, care mai mult ca sigur o sa-ti fie de folos in viata: scrie bă corect!
specifica,vb cumva cu mine????
Quote:
un sfat, care mai mult ca sigur o sa-ti fie de folos in viata: scrie bă corect!
iti dau eu un sfat : nu vorbi pe tonul asta cu nimeni pe forum
expresia " scrie bă corect! face parte dintr-un limbaj care nu e folosit pe acest forum
ai primit o infractiune si la urmatoarea abatere primesti o pauza de lunga durata
nu stiu la cine te-ai referit
sper ca nu unui moderator (cei care au userul cu albastru ) , dar nici unui user nu trebuie sa i te adresezi asa
cu respect si sa iei aminte
Sunt mai multe mape shi nu sunt pe discul pe care se afla sistemul de operare. Cel mai probabil ca discul are BAD-uri. In asha caz se poate ceva de facut??? Discul are 300 GB, tot ce se afla in afara acestor mape merg bine, se deschid, se copiaza, se shterg etc.
Iata ce mai apare [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]