-
Propunere: RSP Museum
Sa vedeti baieti ce ma tuna capul cand nu am somn noaptea:D
Acum cand echipamentul de receptie satelit analogica iese din uz ar fi bine ca sa adunam receptoare vechi si lnb-uri pt a face un mini muzeu.Ar fi binevenite si publicatii de la inceputul anilor 90 si tot setinea de receptia analogica.Am uizit ca era o perioada cand existau chiar receptoare hibride analog+digital.
Asemenea colectii fac si pasionatii din occident asa canu ar strica ca noi romanii sa ne "aventuram" in asa ceva.Pun pariu ca multi dintre voi aveti scule vechi de satelit (receptoare chiar si alea d2mac, lnb-uri vechi , cartele pt receptii canale codate vechi, decodoare ).Totusi ar trebui ales un user serioscare are destul spatiu pe sculele adunate .In timp s-ar putea deschide un thread pe numele RSP MUSEUM de exemplu cu poze pe forum unde ne-am putea mandrii cu colectia in permanenta crestere."Concurenta" astfel ar faci spume la gura :D si ar ridica mult nivelul forumului, cu toate sansele ca . colectia respectiva sa intre in publicatii gen Info Satelit.
Daca credeti am vorbit prostii mai sus in rezerv dreptul ca am scris la o ora mica 12:35 AM acum :D
Astept parerile voastre in legatura cu RSP MUSEUM
Noapte buna pt cine are somn:wellcome:
-
Re: Propunere:rsp Museum
Unii cred ca au minimuzeuri pe acasa!
Ar fi interesant macar poze cu "antichitati"!
Mai aruncati o privire si aici:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
PS. Momentan site-ul e down! :(