cine ma ajuta cu intalarea unui multifeed in Ploiesti pls? ;) contra-cost, evident.
Printable View
cine ma ajuta cu intalarea unui multifeed in Ploiesti pls? ;) contra-cost, evident.
Cei care puteti va rog da-tii o mana de ajutor,JBTC este un super baiat,am fost la el pentru ai instala un H_H,din pacate nu il pot ajuta si acum fiind prins cu instalarile si deschiderea celui de al 2 lea magazin.Quote:
Originally Posted by JBTC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Va multumesc anticipat!:cheers:
Multifeed ? Este foarte simplu sa faci un multifeed. Acuma depinde ce vrei sa receptionezi, vino cu planul ca sa putem detalia... poate o sa te descurci singur.
Ce vrei sa receptionezi?
1w-4.8e-13eQuote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
n-am suport multifeed bun. am o porcarie de plastic de la elstar... momentan am pus 1w cu 4.8E cu 1W principal... de moment... si "ochiometric"
semnal 85-90% cu cal 90-95% pe ambii sateliti pe o antena e "dulce"...
de unde iau un suport metalic bun?
as pune h-h dar unde e amplasata antena nu-mi vede 26E (sudul la mine)...
antena o fol doar pt desene animate pt fii-mea
;)
astept sugestii.
Eu am multifeed pe antena Max de 0.9m
Am 4 LNB-uri pe : 16E , 13E , 5E si 1W. Pe 1W am cel mai mic semnal , mai exact 84 % (DM500S). Pe ceilalti sateliti semnalul este > 90 %.
Deci receptia decurge fara probleme pe toti satelitii.
Montura este confectionata semi-artizanal de cei care mi-au montat antena.
Daca crezi ca te ajuta iti pot trimite niste poze sa-ti faci o idee.
Cel mai indicat este sa iti ei un suport (Digi care are 1V si 13 E) , pe urma completezi cu 5E , poate si cu 4 V ca sa ai toate cele 4 iesiri ale comutatorului diseq ocupate. Suportul il ei de la magazinele de profil sau iti confectionezi singur.Quote:
Originally Posted by JBTC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ti-am trimis foto , JBTC
sar'mana. am vaz. l-am rezolvat. am 4w-1w-4.8e-13e (tot ce ma interesa) - ar mai trebui facute mici reglaje dar... avand in vedere ca-i pt fii-mea... nu mai conteaza. :)Quote:
Originally Posted by delta2k2 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]