Cine are de vanzare placa de baza sok 478? Vreau sh, in stare de functionare.
Noua costa prea mult si nu merita investitia.:comp:
Printable View
Cine are de vanzare placa de baza sok 478? Vreau sh, in stare de functionare.
Noua costa prea mult si nu merita investitia.:comp:
am una dar e cu sdrami:D si suporta prok pana la 1,7 Ghz
asa precum spui tu costa mai mult dar cred ca ai iesi mai bune sa vinzi procesorul care il deti si sa cumperi o placa mai buna calitativ!:drinks:Quote:
Originally Posted by star [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Multumesc ..dar nu. vreau pe ddram sa aiba agp 8x. Mai astept.Quote:
Originally Posted by deidei [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
poate apare ceva.
Pai nu am decat sa-l vand pana la urma, ma bucuram ca mai am piese gen 2ddr 400 kingmax, hdd, proc si altele si vroiam sa mai fac un sistem.Quote:
Originally Posted by gobi2000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Mai am un sistem cu 2core duo 2400 pe core, 2gb ramm, 500Gb hdd, geforce 8600gt, o placa de baza gigabite pe 45nm, pe proc pe 478 ma gandeam sa pun un win2003 si sa fac un server (ftp, counter)pt cativa prieteni. :drinks:
Oricum daca nu gasesc poate iau una noua.:cheers:
Am eu un Matsonic MS9127C cu Procesor Intel 1,8Ghz .. cat oferi? :)Quote:
Originally Posted by star [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Procesor am. Dau intre 50 si 80 Ron. Dar cred ca trebuia sa faci tu pretul.:lol:Quote:
Originally Posted by trixyt [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
In ce oras stai, omule?
Curtea de ArgesQuote:
Originally Posted by sorell [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
OK. Era mica probabilitatea sa fim din acelasi oras, dar am zis sa incerc. Aveam o placa de baza, dar in cazul asta nu prea avem cum proceda. Exclus posta, curierat. O zi buna.
PS : Eu sunt din Craiova.
Cred ca am rezolvat problema. Am gasit 2 bucati. astept posta romana.
Se poate inchide. Multumesc