trbuie sa ma duc cu tatal meu sa-si ia ceva masina de acolo, si daca cineva mai are nevoie sa mearga, mai este loc in masina.
Printable View
trbuie sa ma duc cu tatal meu sa-si ia ceva masina de acolo, si daca cineva mai are nevoie sa mearga, mai este loc in masina.
eu acu am intrat in concediu si ma bate gandu sa iau o masina din germania dar nu sunt 100 la 100 sigurQuote:
Originally Posted by dannielghi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
daca te hotarasti, sa-mi dai de stire, ca putem merge luna astaQuote:
Originally Posted by everst [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ok....era bine daca mai aveai un loc...mai aduceam o persoana care vrea sa isi cumpere....acuma urmeaza sa ma hotarascQuote:
Originally Posted by dannielghi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ba ce masini aduc astia de acolo imi vine sa mor de ciuda
pai mai e un loc, ca sunt doar eu si taica-meu, vezi ce e si zi-mi din timp, sau daca tu nu vrei sa iti iei acum dar amicul tau vrea, poate sa vina elQuote:
Originally Posted by everst [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]