Se blocheaza routerul meu aleator si la 2 minute uneori , sa fie din cauza gbox ului ?
Printable View
Se blocheaza routerul meu aleator si la 2 minute uneori , sa fie din cauza gbox ului ?
Pai vezi sa nu se incalzeasca prea tare. Si incearca sa-i faci un update de bios.
P.S.: Trebuia postat la rubrica PC-Software-Hardware
Am facut update de firmware , am dat Factory reset si tot asa , temperatura e constanta de la inceput .Imi cer scuze partenerilor de share.
Factory reset si reconfigurare. Si trebuie verificata temperatura cipsetului nu doar a carcasei (daca e posibil).
PS: :) Eu cand va ziceam sa va luati linksys...
Parca am citit pe undeva de un virus ce intra in routere ,oare asa sa fie ?
De cand face asa?
De 2 saptamani , e jenant sa stiu ca sant on line dar cand colo routerul blocheaza conexiunea .Am pe el 2 calculatoare si dreamul si face asa si cand nu am net , adica nu pot accesa routerul .
Mie din cauza unei furtuni de alaltaieri mi-i s-a bulit routerul.Azi mi-am luat altul...Level one ....deocamdata vad ca merge bine.
Imi cer scuze pentru cele 2 zile in care am fost off.
Eu am avut o problema asemanatoare cand am introdus o linie noua, a trebuit sa renunt la ea. Vezi daca e la fel
1. poate sa fie de la un eventual flood ! verifica setariile firewallQuote:
Originally Posted by maximuss [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
2. poate sa fie de la eventuale limitari de banda, sau restrictii de porturi
3. poate sa fie de la forward aiurea de porturi ... si atunci se blocheaza ca nu prea stie unde sa le duca !
4. poate sa fie de la bios sau firmware busit
5. poate sa fie de la el :) ca asta i-a fost viata ! Trendnet e doar un switch care da si ipuri :) nu neaparat un router ! Router adevarat e LINKSYS, ASUS, CISCO :) dupa parere mea :)
cu stima
Stiu ca nu e raspunsul care-l doresti dar si eu am avut router dlink, si din cand in cand se mai bloca. Pana la urma m-am enervat si am luat un router linksys WRTGL , pe care evident, pui firmware-ul de la ddwrt :), care e pe linux. Pe langa faptul ca acesta este net superior oricarui router din gama consumer, ofera facilitati f. multe, si este stabil. De 6 luni nici un restart, nimic.
Singurul dezavantaj: pretul (costa acum 190 ron la intend.ro).
Un ASUS WL-500G Premium........ face toti banii :)
Routerele Linksys WRT54GL (si in special cele cu sistem de operare linux) sunt net superioare fata de alte routere obisnuite. Ca si cum ai compara orice receptor satelit obisnuit (gen echosmart) cu cele cu sistem de operare linux (de ex dreambox).
Rezolvat partial cu un update de firmware . Sa blocat doar de 2 ori in cateva zile.