Caut o persoana cu experienta care sa-mi monteze si sa puna in functiune o antena de 1.85 cu motor pe bloc in bucuresti. Mentionez ca nu am suport.
Printable View
Caut o persoana cu experienta care sa-mi monteze si sa puna in functiune o antena de 1.85 cu motor pe bloc in bucuresti. Mentionez ca nu am suport.
Incearca sa pregatesti din timp un suport solid cu diametrul de 150 bine fixat,poate daca am timp in septembrie pot da o mana de ajutor,sper ca pana atunci sa gasesti totusi pe cineva sa te ajute.Quote:
Originally Posted by razvan27 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Mersi mult dar sper ca sa rezolv problema saptamana viitoare. Imi poti spune care este pretul pentru un montaj. As dori un pret estimativ pentru montare si centrare.
Mersi mult!
Fiecare are preturile sale in functie de ceea ce trebuie facut la fata locului,in medie pentru un sistem mobil cu antene peste 1,5 incepe de la 75E,dar...depinde de ceea ce se face la locul montajului.Quote:
Originally Posted by razvan27 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]